Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

HverdagsBoxen

Mandag

Stegt rødspætte med remoulade og frisk pastasalat

Fiskefileterne fordeles på en bageplade, drysses med lidt salt og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 8-10 minutter. Nyd fiskefileterne sammen med remouladen og pastasalaten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet af oksekødboller og samme fremgangsmåde følges).

Tirsdag

Karbonader med letstuved sommergrønt og kartofler

Karbonaden varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15 minutter. Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Saucen varmes op under omrøring – 4 minutter inden spisetid vendes grøntsagerne i og varmes igennem.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet af oksekarbonader og samme fremgangsmåde følges).

Onsdag

Klassisk kylling i karry med basmatiris og sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Kylling i karry varmes forsigtigt i en gryde. Æblet skylles og skæres i grove tern og fordeles hen over salaten.

Torsdag

Millionbøf med kartoffelmos og asier

Kartoffelmosen varmes enten forsigtigt i en gryde eller i ovnen ved 180 °C i ca. 10-15 minutter. Millionbøffen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd retten med de syltede asier.

 

Opvarmning: Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

VegetarBoxen

Mandag:

Stegt sommerbøf med remoulade og frisk pastasalat

Sommerbøffen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15 minutter. Nyd sommerbøffen sammen med remouladen og pastasalaten.

Tirsdag:

Karbonader (vegetarisk) med letstuved sommergrønt og kartofler

Karbonaden varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15 minutter. Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Saucen varmes op under omrøring – 4 minutter inden spisetid vendes grøntsagerne i og varmes igennem.

Onsdag:

Klassisk “kylling” i karry med basmatiris og sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Kylling i karry varmes forsigtigt i en gryde. Æblet skylles og skæres i grove tern og fordeles hen over salaten.

Torsdag:

Millionbøf (vegetarisk) med kartoffelmos og asier

Kartoffelmosen varmes enten forsigtigt i en gryde eller i ovnen ved 180 °C i ca. 10-15 minutter. Millionbøffen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd retten med de syltede asier.

 

Opvarmning: Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

FlexiBoxen

Mandag

Stegt rødspætte med remoulade og frisk pastasalat

Fiskefileterne fordeles på en bageplade, drysses med lidt salt og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 8-10 minutter. Nyd fiskefileterne sammen med remouladen og pastasalaten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet af oksekødboller og samme fremgangsmåde følges).

Tirsdag:

Karbonader (vegetarisk) med letstuved sommergrønt og kartofler

Karbonaden varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15 minutter. Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Saucen varmes op under omrøring – 4 minutter inden spisetid vendes grøntsagerne i og varmes igennem.

Onsdag

Klassisk kylling i karry med basmatiris og sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Kylling i karry varmes forsigtigt i en gryde. Æblet skylles og skæres i grove tern og fordeles hen over salaten.

Torsdag:

Millionbøf (vegetarisk) med kartoffelmos og asier

Kartoffelmosen varmes enten forsigtigt i en gryde eller i ovnen ved 180 °C i ca. 10-15 minutter. Millionbøffen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd retten med de syltede asier.

 

Opvarmning: Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.