Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag: 

Fiskefrikadeller med krydret remoulade, bagte tomater og spinat stegte kartofler

Kartoflerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Tomaterne bages i ovnen i ca. 20-25 minutter. Frikadellerne varmes også i ovnen i ca. 15 minutter. Nyd den kolde remoulade til retten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med okse frikadeller og samme fremgangsmetode følges)

Tirsdag: 

BBQ svinekøller med coleslaw, majskolbe og fritter af søde kartofler

Varm køllerne i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Fordel pommes ud på en bageplade og varm dem i ovnen i ca. 25 minutter, eller indtil de er sprøde. Majskolben lunes i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Nyd den kolde coleslaw til retten.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksesteak, som varmes i ovnen i ca. 10 minutter)

Onsdag: 

Italiensk lasagne med friske urter, bechamelsauce og frisk spidskålssalat   

Smør et ovnfad med lidt fedtstof, læg lasagnesauce og lasagneplader i lag og slut af med bechamelsaucen på toppen. Bag lasagnen ved 180 °C i ca. 30 minutter, eller indtil pastaen er færdig. Skyl og skær æbles i tynde både, bland den derefter sammen med spidskålen og top salaten af med de saltede mandler.

Torsdag: 

Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, kartofler og tyttebær marmelade

Kartoflerne varmes i letsaltet vand, indtil de er møre. Prik 10 huller i folien over kødet og varm det i ovnen ved 180 °C i ca. 10-15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd tyttebær marmeladen til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Frikadeller – remoulade – bagte tomater – kartofler m. spinat

Tirsdag: BBQ køller – coleslaw – majskolbe – fritter

Onsdag: Lasagne sauce – pasta plader – bechamelsauce – spidskål – æble – mander

Torsdag: Kalvebryst – kartofler – sauce – tyttebær

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Veganske frikadeller med krydret remoulade, bagte tomater og spinat stegte kartofler

Kartoflerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Tomaterne bages i ovnen i ca. 20-25 minutter. Frikadellerne varmes også i ovnen i ca. 15 minutter. Nyd den kolde remoulade til retten.

Tirsdag: 

Majspandekager med coleslaw, majskolbe og fritter af søde kartofler

Varm majspandekagerne i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Fordel pommes ud på en bageplade og varm dem i ovnen i ca. 25 minutter, eller indtil de er sprøde. Majskolben lunes i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Nyd den kolde coleslaw til retten.

Onsdag: 

Italiensk lasagne (vegansk) med friske urter, ost og frisk spidskålssalat   

Smør et ovnfad med lidt fedtstof, læg lasagnesauce og lasagneplader i lag og slut af med at fordele ”osten”. Bag lasagnen ved 180 °C i ca. 30 minutter, eller indtil pastaen er færdig. Skyl og skær æbles i tynde både, bland den derefter sammen med spidskålen og top salaten af med de saltede mandler.

Torsdag: 

Linse-deller med peberrodssauce, kartofler og tyttebær marmelade

Kartoflerne varmes i letsaltet vand, indtil de er møre. Linse-dellerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd tyttebær marmeladen til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Frikadeller – remoulade – bagte tomater – kartofler m. spinat

Tirsdag: Majspandekager – coleslaw – majskolbe – fritter

Onsdag: Lasagne sauce – pasta plader – revet “ost” – spidskål – æble – mander

Torsdag: Linse-deller- kartofler – sauce – tyttebær

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Fiskefrikadeller med krydret remoulade, bagte tomater og spinat stegte kartofler

Kartoflerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Tomaterne bages i ovnen i ca. 20-25 minutter. Frikadellerne varmes også i ovnen i ca. 15 minutter. Nyd den kolde remoulade til retten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med okse frikadeller og samme fremgangsmetode følges)

Tirsdag: 

Majspandekager med coleslaw, majskolbe og fritter af søde kartofler

Varm majspandekagerne i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Fordel pommes ud på en bageplade og varm dem i ovnen i ca. 25 minutter, eller indtil de er sprøde. Majskolben lunes i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Nyd den kolde coleslaw til retten.

Onsdag: 

Italiensk lasagne med friske urter, bechamelsauce og frisk spidskålssalat   

Smør et ovnfad med lidt fedtstof, læg lasagnesauce og lasagneplader i lag og slut af med bechamelsaucen på toppen. Bag lasagnen ved 180 °C i ca. 30 minutter, eller indtil pastaen er færdig. Skyl og skær æbles i tynde både, bland den derefter sammen med spidskålen og top salaten af med de saltede mandler.

Torsdag: 

Linse-deller med peberrodssauce, kartofler og tyttebær marmelade

Kartoflerne varmes i letsaltet vand, indtil de er møre. Linse-dellerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd tyttebær marmeladen til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Frikadeller – remoulade – bagte tomater – kartofler m. spinat

Tirsdag: Majspandekager – coleslaw – majskolbe – fritter

Onsdag: Lasagne sauce – pasta plader – bechamelsauce – spidskål – æble – mander

Torsdag: Linse-deller – kartofler – sauce – tyttebær

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Fiskefrikadeller med krydret remoulade, bagte tomater og spinat stegte kartofler

Kartoflerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Tomaterne bages i ovnen i ca. 20-25 minutter. Frikadellerne varmes også i ovnen i ca. 15 minutter. Nyd den kolde remoulade til retten.

Tirsdag: 

BBQ svinekøller med coleslaw, majskolbe og fritter af søde kartofler

Varm køllerne i ovnen ved 180 °C i ca. 25-30 minutter. Fordel pommes ud på en bageplade og varm dem i ovnen i ca. 25 minutter, eller indtil de er sprøde. Majskolben lunes i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Nyd den kolde coleslaw til retten.

Onsdag: 

Italiensk lasagne med friske urter, ost (vegansk) og frisk spidskålssalat   

Smør et ovnfad med lidt fedtstof, læg lasagnesauce og lasagneplader i lag og slut af med at fordele ”osten”. Bag lasagnen ved 180 °C i ca. 30 minutter, eller indtil pastaen er færdig. Skyl og skær æbles i tynde både, bland den derefter sammen med spidskålen og top salaten af med de saltede mandler.

Torsdag: 

Linse-deller med peberrodssauce, kartofler og tyttebær marmelade (fedtfattig)

Kartoflerne varmes i letsaltet vand, indtil de er møre. Linse-dellerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd tyttebær marmeladen til retten.

Fredag: 

Kold pastasalat med røget laks, rygeostcreme og radisser

Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Køl derefter pastaen af og bland den sammen med de øvrige ingredienser og retten nydes kold.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Frikadeller – remoulade – bagte tomater – kartofler m. spinat

Tirsdag: BBQ køller – coleslaw – majskolbe – fritter

Onsdag: Lasagne sauce – pasta plader – revet “ost”- spidskål – æble – mander

Torsdag: Linse-deller – kartofler – sauce – tyttebær

Fredag: Pasta – laks – rygeost

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.