Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag: 

Cremet pastaret med kyllingestrimler, svampe og kokos

Kylling, svampe og soltørret tomat ristes i lidt fedtstof på en varm pande i ca. 5 minutter. Saucen hældes i en gryde og varmes igennem. Pastaen tilsættes saucen og koges i ca. 2-3 minutter eller indtil det er al dente. Kylling, svampe og soltørret tomat tilsættes inden servering.

Tirsdag: 

Karbonader med danske kartofler, stuvede ærter og gulerødder samt spidskålssalat

Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Karbonaderne varmes i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. De stuvede grøntsager varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Vinaigretten vendes sammen med spidskålssalaten inden servering.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksekarbonader, og samme fremgangsmåde følges)

Onsdag: 

Luftige pitabrød med kebab, rødløg, salatblade og hvidløgsdressing

Kebabben varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10 minutter. Pitabrød varmes også i ovnen i ca. 4-5 minutter. Fordel fyldet i pitabrødene sammen med den hjemmelavede hvidløgsdressing.

Torsdag: 

Stroganoff med kalkunbacon, parboiled ris og syltede græskar  

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Stroganoffen varmes forsigtigt i en gryde. De syltede græskar nydes til retten.

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Cremet pastaret med soltørret tomat, svampe og kokos

Svampe og soltørret tomat ristes i lidt fedtstof på en varm pande i ca. 5 minutter. Saucen hældes i en gryde og varmes igennem. Pastaen tilsættes saucen og koges i ca. 2-3 minutter eller indtil det er al dente. Svampe og soltørret tomat tilsættes inden servering.

Tirsdag: 

Broccolimedaljon med danske kartofler, stuvede ærter og gulerødder samt spidskålssalat

Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Broccolimedaljon varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. De stuvede grøntsager varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Vinaigretten vendes sammen med spidskålssalaten inden servering.

Onsdag: 

Luftige pitabrød med falafel, rødløg, salatblade og hvidløgsdressing

Falafel varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10 minutter. Pitabrød varmes også i ovnen i ca. 4-5 minutter. Fordel fyldet i pitabrødene sammen med den hjemmelavede hvidløgsdressing.

Torsdag: 

Stroganoff (vegetarisk), parboiled ris og syltede græskar  

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Stroganoffen varmes forsigtigt i en gryde. De syltede græskar nydes til retten.

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag:

Cremet pastaret med kyllingestrimler, svampe og kokos

Kylling, svampe og soltørret tomat ristes i lidt fedtstof på en varm pande i ca. 5 minutter. Saucen hældes i en gryde og varmes igennem. Pastaen tilsættes saucen og koges i ca. 2-3 minutter eller indtil det er al dente. Kylling, svampe og soltørret tomat tilsættes inden servering.

Tirsdag:

Broccolimedaljon med danske kartofler, stuvede ærter og gulerødder samt spidskålssalat

Kartoflerne varmes i letsaltet vand. Broccolimedaljon varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. De stuvede grøntsager varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Vinaigretten vendes sammen med spidskålssalaten inden servering.

Onsdag: 

Luftige pitabrød med kebab, rødløg, salatblade og hvidløgsdressing

Kebabben varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 10 minutter. Pitabrød varmes også i ovnen i ca. 4-5 minutter. Fordel fyldet i pitabrødene sammen med den hjemmelavede hvidløgsdressing.

Torsdag:

Stroganoff (vegetarisk), parboiled ris og syltede græskar  

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Stroganoffen varmes forsigtigt i en gryde. De syltede græskar nydes til retten.

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.