Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag: 

Vintervarm karrysuppe med sprøde urter og hvidløgsstegte rejer samt ciabattaboller

Suppen hældes i en gryde og varmes forsigtigt igennem imens du rører i den. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsager og rejer ved høj varme i ca. 3-5 minutter. Brødet varmes i oven ved 180 °C i ca. 5 minutter.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med pulled chicken og samme fremgangsmåde følges)

Tirsdag: 

Kyllingebryst med estragon-dip, ristede kartofler og varm ratatouille

Kartoflerne skylles og deles i halve, krydder dem med salt og peber og en smule god olie. Rist dem i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Kyllingebrystet varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsagerne indtil de er gyldne og sprøde. Nyd den kolde estragon-dip til retten.

Onsdag: 

Italienske kødboller i cremet tomatsauce med pasta penne og parmesan  

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde imens du rører rundt i den. Kødboller og grøntsagerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Inden serveringen vender du rundt i bakken med kødboller og grøntsager, så parmesanen bliver fordelt.  

Torsdag: 

Skinkemignon med hasselbagte kartofler, svampecreme og syltede agurker

De hasselbagte kartofler varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Skinkemignonerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Svampesaucen varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Nyd syltede agurker til retten.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksesteak, denne brunes af ved høj varme på en pande i ca. 2-3 minutter på hver side)

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Karrysuppe – Grøntsager + rejer– Ciabattabrød

(Hvis du har fravalgt fisk, skal der være grøntsager med pulled chicken i stedet for rejer)

Tirsdag: Kyllingebryst – Estragon dip – Kartofler – Ratatouille grøntsager

Onsdag: Pasta penne – Tomatsauce – Kødboller, grøntsager og parmesan

Torsdag: Hasselbagte kartofler – Skinkemignon – Svampecreme – Syltede agurker

(Hvis du har fravalgt svinekød, skal der være oksesteak i stedet for skinkemignon)

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag:

Vintervarm karrysuppe med sprøde urter og hvidløgsstegte kikærter samt ciabattaboller

Suppen hældes i en gryde og varmes forsigtigt igennem imens du rører i den. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsager og kikærter ved høj varme i ca. 3-5 minutter. Brødet varmes i oven ved 180 °C i ca. 5 minutter.

Tirsdag: 

Grøntsagsterrine med estragon-dip, ristede kartofler og varm ratatouille

Kartoflerne skylles og deles i halve, krydder dem med salt og peber og en smule god olie. Rist dem i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Grøntsagsterrinerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsagerne indtil de er gyldne og sprøde. Nyd den kolde estragon-dip til retten.

Onsdag: 

Italienske kødboller (vegetariske) i cremet tomatsauce med pasta penne og parmesan  

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde imens du rører rundt i den. Kødboller og grøntsagerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Inden serveringen vender du rundt i bakken med kødboller og grøntsager, så parmesanen bliver fordelt.  

Torsdag: 

Urtebøf med hasselbagte kartofler, svampecreme og syltede agurker

De hasselbagte kartofler varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Urtebøffen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Svampesaucen varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Nyd syltede agurker til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Karrysuppe – Grøntsager + kikærter– Ciabattabrød

Tirsdag: Grøntsagsterrine – Estragon dip – Kartofler – Ratatouille grøntsager

Onsdag: Pasta penne – Tomatsauce – Kødboller (vegetariske), grøntsager og parmesan

Torsdag: Hasselbagte kartofler – Urtebøf – Svampecreme – Syltede agurker

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Vintervarm karrysuppe med sprøde urter og hvidløgsstegte rejer samt ciabattaboller

Suppen hældes i en gryde og varmes forsigtigt igennem imens du rører i den. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsager og rejer ved høj varme i ca. 3-5 minutter. Brødet varmes i oven ved 180 °C i ca. 5 minutter.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med pulled chicken og samme fremgangsmåde følges)

Tirsdag: 

Grøntsagsterrine med estragon-dip, ristede kartofler og varm ratatouille

Kartoflerne skylles og deles i halve, krydder dem med salt og peber og en smule god olie. Rist dem i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Grøntsagsterrinerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15. Varm lidt fedtstof på en pande og rist grøntsagerne indtil de er gyldne og sprøde. Nyd den kolde estragon-dip til retten.

Onsdag: 

Italienske kødboller i cremet tomatsauce med pasta penne og parmesan  

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde imens du rører rundt i den. Kødboller og grøntsagerne varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Inden serveringen vender du rundt i bakken med kødboller og grøntsager, så parmesanen bliver fordelt.  

Torsdag: 

Urtebøf med hasselbagte kartofler, svampecreme og syltede agurker

De hasselbagte kartofler varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Urtebøffen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Svampesaucen varmes forsigtigt i en gryde under omrøring. Nyd syltede agurker til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Karrysuppe – Grøntsager + rejer– Ciabattabrød

(Hvis du har fravalgt fisk, skal der være grøntsager med pulled chicken i stedet for rejer)

Tirsdag: Grøntsagsterrine – Estragon dip – Kartofler – Ratatouille grøntsager

Onsdag: Pasta penne – Tomatsauce – Kødboller, grøntsager og parmesan

Torsdag: Hasselbagte kartofler – Urtebøf – Svampecreme – Syltede agurker

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.