Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag: 

Fich n’ chips med sprøde pommes, ærtepuré dertil bagte tomater

Pommes frites fordeles ud på en bageplade, og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Tomaterne varmes også i ovnen i ca. 20-25 minutter. Fisken fordeles ligeledes ud på en bageplade og varmes i ovnen i ca. 12-15 minutter. Nyd den kolde ærtepuré til retten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling og samme fremgangsmetode følges)

Tirsdag: 

Omelet med champignon, røget pastrami og mixet sommersalat med blomme og pære dertil tomatiseret dip

Fordel omeletten og de bagte rødløg ud på en bageplade, de varmes derefter i ovnen ved 180 °C i ca. 12-15 minutter. Skyl og skær frugterne i både og bland dem sammen med salatposen. Når omeletterne er varme, pynter du dem af med det røgede pastrami på toppen og nyder den kolde tomat dip til retten sammen med salaten.

Onsdag: 

Italienske kødboller i tomatsauce med pasta penne, soltørrede tomater og squash

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15-18 minutter. Varm lidt fedtstof på en pande og rist kødbollerne samt grøntsagerne i ca. 5-8 minutter ved middelvarme. Tilsæt saucen til retten og varm det hele godt igennem inden servering.

Torsdag: 

Hamburgerryg med kartofler, aspargessauce samt dampet broccoli

Skyl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er møre. Prik 10 huller i folien over kødet og varm det i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Del broccolien i mundrette buketter og kog dem i letsaltet vand i ca. 1 minut. Saucen varmes forsigtigt i en gryde.

(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksesteak, som varmes i ovnen i ca. 10 minutter)

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Fisk (kylling) – pommes – tomater – ærtepuré

Tirsdag: Omelet – salat – pære – blomme – dip

Onsdag: Kødboller – pasta – tomatsauce

Torsdag: Kød – kartofler – sauce – broccoli

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Broccoli medaljon med pommes af søde kartofler, ærtepuré dertil bagte tomater

Pommes frites fordeles ud på en bageplade, og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Tomaterne varmes også i ovnen i ca. 20-25 minutter. Broccoli medaljon’en varmes også i ovnen i ca. 10-15 minutter. Nyd den kolde ærtepuré til retten.

Tirsdag: 

Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace

Skyl og skær frugterne i både og bland dem sammen med salatposen. Nyd den sammen med den veganske Poke Bowl.

Onsdag: 

Italienske kødboller (veganske) i tomatsauce med broccoli-ris, soltørrede tomater og squash

Varm lidt fedtstof på en pande og rist kødbollerne samt grøntsagerne i ca. 5-8 minutter ved middelvarme. Tilsæt saucen til retten og varm det hele godt igennem inden servering. Broccolirisene varmes i letsaltet vand i ca. 1 minut.

Torsdag: 

Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Varm auberginen i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter, eller indtil den er gylden og varm. Del broccolien i mundrette buketter og kog dem i letsaltet vand i ca. 1 minut.

 

OBS: Alle saucer og dressinger er veganske.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Medaljon – pommes – tomater – ærtepuré

Tirsdag: Poke Bowl – salat – pære – blomme 

Onsdag: “Kødboller” – broccoli ris – tomatsauce

Torsdag: Linsefyldt aubergine – ris – broccoli

 

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Fich n’ chips med sprøde pommes, ærtepuré dertil bagte tomater

Pommes frites fordeles ud på en bageplade, og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Tomaterne varmes også i ovnen i ca. 20-25 minutter. Fisken fordeles ligeledes ud på en bageplade og varmes i ovnen i ca. 12-15 minutter. Nyd den kolde ærtepuré til retten.

(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling og samme fremgangsmetode følges)

Tirsdag: 

Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace

Skyl og skær frugterne i både og bland dem sammen med salatposen. Nyd den sammen med den veganske Poke Bowl.

Onsdag: 

Italienske kødboller i tomatsauce med pasta penne, soltørrede tomater og squash

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15-18 minutter. Varm lidt fedtstof på en pande og rist kødbollerne samt grøntsagerne i ca. 5-8 minutter ved middelvarme. Tilsæt saucen til retten og varm det hele godt igennem inden servering.

Torsdag: 

Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Varm auberginen i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter, eller indtil den er gylden og varm. Del broccolien i mundrette buketter og kog dem i letsaltet vand i ca. 1 minut.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Fisk (kylling) – pommes – tomater – ærtepuré

Tirsdag: Poke Bowl – salat – pære – blomme 

Onsdag: Kødboller – pasta – tomatsauce

Torsdag: Linsefyldt aubergine – ris – broccoli

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Fich n’ chips med sprøde pommes, ærtepuré dertil bagte tomater

Pommes frites fordeles ud på en bageplade, og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Tomaterne varmes også i ovnen i ca. 20-25 minutter. Fisken fordeles ligeledes ud på en bageplade og varmes i ovnen i ca. 12-15 minutter. Nyd den kolde ærtepuré til retten.

Tirsdag: 

Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace

Skyl og skær frugterne i både og bland dem sammen med salatposen. Nyd den sammen med den veganske Poke Bowl.

Onsdag: 

Italienske kødboller i tomatsauce med broccoli-ris, soltørrede tomater og squash

Varm lidt fedtstof på en pande og rist kødbollerne samt grøntsagerne i ca. 5-8 minutter ved middelvarme. Tilsæt saucen til retten og varm det hele godt igennem inden servering. Broccolirisene varmes i letsaltet vand i ca. 1 minut.

Torsdag: 

Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Varm auberginen i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter, eller indtil den er gylden og varm. Del broccolien i mundrette buketter og kog dem i letsaltet vand i ca. 1 minut.

Fredag: 

Kold gazpacho med ristede italienske pølser og grøntsagstopping

Retten skal nydes kold, som den er.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Fisk (kylling) – pommes – tomater – ærtepuré

Tirsdag: Poke Bowl – salat – pære – blomme 

Onsdag: Kødboller – broccoli ris- tomatsauce

Torsdag: Linsefyldt aubergine – ris – broccoli

Fredag: Suppe – croutons

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.