Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag: 

Klassisk dansk bøf med bløde løg, nye danske kartofler, skysauce og syltede asier

Kartoflerne koges i letsaltet vand i ca. 20 minutter eller indtil de er møre. Hakkebøffen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 18 minutter. Husk at tjekke bøffen, om den har nok efter din smag inden du tager den ud. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd de kolde asier til retten.

Tirsdag: 

Italiensk pasta carbonara med røget bacon og broccoli buketter

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Sauce/fyld varmes forsigtigt i en gryde, indtil det er varmt. Broccoli buketterne koges i letsaltet vand i 1 minut. Bland sauce, fyld og pastaen sammen og varm det hele godt igennem. Pynt af med broccoli og drys osten over retten lige inden servering.

(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalkunbacon og samme fremgangsmetode følges)

Onsdag: 

Tikka chicken masala med bulgur, intens raita dressing dertil naanbrød

Kyllingen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Bulguren koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Naanbrød varmes også i ovnen i ca. 2-3 minutter. Nyd den kolde raita til retten.

Torsdag: 

Sprøde okse forårsruller med nudler, grove grøntsager samt spicy dressing (kommer separat)

Forårsrullerne fordeles ud på en bageplade og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Nudlerne koges i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter. Afkøl derefter nudlerne og bland dem sammen med dressingen og de sprøde grøntsager.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Hakkebøf – sauce – kartofler – asier

Tirsdag: Pasta – sauce/fyld – broccoli – ost 

Onsdag: Kylling – bulgur – sauce – raita dressing – naanbrød (opbevares på køl)

Torsdag: Forårsruller – nudler – grøntsager – dressing

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Rødbedebøf med bløde løg, nye danske kartofler, skysauce og syltede asier

Kartoflerne koges i letsaltet vand i ca. 20 minutter eller indtil de er møre. Rødbedebøffen steget i lidt fedtstof på panden indtil de er sprøde og gyldne. Løgene varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 5 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd de kolde asier til retten.

Tirsdag: 

Italiensk pasta carbonara med pulled oats og broccoli buketter

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Sauce/fyld varmes forsigtigt i en gryde, indtil det er varmt. Broccoli buketterne koges i letsaltet vand i 1 minut. Bland sauce, fyld og pastaen sammen og varm det hele godt igennem. Pynt af med broccoli og drys osten over retten lige inden servering.

Onsdag: 

Tikka masala med kikærter, bulgur, intens raita dressing dertil naanbrød

Varm lidt fedtstof på en pande, rist kikærterne ved middel varme indtil de får lidt farve, tilsæt derefter saucen og varm det godt igennem. Bulguren koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Naanbrød varmes også i ovnen i ca. 2-3 minutter. Nyd den kolde raita til retten.

Torsdag: 

Sprøde samosas (veganske) med nudler, grove grøntsager samt spicy dressing (kommer separat)

Samosas fordeles ud på en bageplade og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Nudlerne koges i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter. Afkøl derefter nudlerne og bland dem sammen med dressingen og de sprøde grøntsager.

 

OBS: Alle saucer og dressinger er veganske.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Rødbedebøf – sauce – kartofler – asier

Tirsdag: Pasta – sauce/fyld – broccoli – ost 

Onsdag: Kikærter – bulgur – sauce – raita dressing – naanbrød (opbevares på køl)

Torsdag: Samosas – nudler – grøntsager – dressing

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Klassisk dansk bøf med bløde løg, nye danske kartofler, skysauce og syltede asier

Kartoflerne koges i letsaltet vand i ca. 20 minutter eller indtil de er møre. Hakkebøffen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 18 minutter. Husk at tjekke bøffen, om den har nok efter din smag inden du tager den ud. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd de kolde asier til retten.

Tirsdag: 

Italiensk pasta carbonara med pulled oats og broccoli buketter

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Sauce/fyld varmes forsigtigt i en gryde, indtil det er varmt. Broccoli buketterne koges i letsaltet vand i 1 minut. Bland sauce, fyld og pastaen sammen og varm det hele godt igennem. Pynt af med broccoli og drys osten over retten lige inden servering.

Onsdag: 

Tikka chicken masala med bulgur, intens raita dressing dertil naanbrød

Kyllingen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Bulguren koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Naanbrød varmes også i ovnen i ca. 2-3 minutter. Nyd den kolde raita til retten.

Torsdag: 

Sprøde samosas (veganske) med nudler, grove grøntsager samt spicy dressing (kommer separat)

Samosas fordeles ud på en bageplade og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Nudlerne koges i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter. Afkøl derefter nudlerne og bland dem sammen med dressingen og de sprøde grøntsager.

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Hakkebøf – sauce – kartofler – asier

Tirsdag: Pasta – sauce/fyld – broccoli – ost 

Onsdag: Kylling – bulgur – sauce – raita dressing – naanbrød (opbevares på køl)

Torsdag: Samosas – nudler – grøntsager – dressing

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Mandag: 

Rødbedebøf med bløde løg, nye danske kartofler, skysauce og syltede asier

Kartoflerne koges i letsaltet vand i ca. 20 minutter eller indtil de er møre. Rødbedebøffen steget i lidt fedtstof på panden indtil de er sprøde og gyldne. Løgene varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 5 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Nyd de kolde asier til retten.

Tirsdag: 

Italiensk pasta carbonara med pulled oats og broccoli buketter

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Sauce/fyld varmes forsigtigt i en gryde, indtil det er varmt. Broccoli buketterne koges i letsaltet vand i 1 minut. Bland sauce, fyld og pastaen sammen og varm det hele godt igennem. Pynt af med broccoli og drys osten over retten lige inden servering.

Onsdag: 

Tikka chicken masala med bulgur, intens raita dressing dertil naanbrød

Kyllingen varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Bulguren koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Saucen varmes forsigtigt i en gryde. Naanbrød varmes også i ovnen i ca. 2-3 minutter. Nyd den kolde raita til retten.

Torsdag: 

Sprøde frikadeller (veganske) med nudler, grove grøntsager samt spicy dressing (kommer separat)

Frikadellerne fordeles ud på en bageplade og varmes i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Nudlerne koges i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter. Afkøl derefter nudlerne og bland dem sammen med dressingen og de sprøde grøntsager.

Fredag: 

Tærte med grøntsager og bacon dertil salat af bagte sommer rødbeder og kerner

Tag tærten ud af formen og varm den direkte på ovnristen, varm den i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter. Nyd de bagte rødbeder til retten.

 

Tjekliste – din MåltidsBox skal indeholde flg.:

Mandag: Rødbedebøf – sauce – kartofler – asier

Tirsdag: Pasta – sauce/fyld – broccoli – ost 

Onsdag: Kylling – bulgur – sauce – raita dressing – naanbrød (opbevares på køl)

Torsdag: Samosas – nudler – grøntsager – dressing

Fredag:  Tærte – rødbeder

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet. Vi anbefaler altid at varme maden op til minimum 75 grader.

Alle sorte/hvide bakker kan tåle at komme i en forvarmet ovn på 200 °C varmluft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Holdbarhed:

Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.