Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Mandag:

Boller i karry med frisk sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Prik 10 huller i folien over kødbollerne og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 10-15 minutter. Saucen varmes under omrøring i en gryde. Anret salaten ved at skylle og skære blommen i både, og dryp peanutvinaigretten hen over salaten.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet af oksekødboller og samme fremgangsmåde følges).

Tirsdag:

Kyllingefilet* på bund af rabarber/løgkompot dertil nye kartofler og fetadip

Prik 10 huller i folien over kartoflerne og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 20 minutter. Kyllingen varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 10-12 minutter. Nyd den kolde rabarber/løgkompot og fetadippen til retten.

Onsdag:

Cremet pastaret med kylling, spinat og groft brød

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Lidt fedtstof varmes på en pande, derefter ristes kylling, svampe og spinatblanding indtil det er gennemvarmt. Hæld derefter saucen over og vend det hele sammen indtil saucen er varm.

Torsdag: 

Forloren hare på bund af bagte sommerrødder, tyttebær og skysauce

Rodfrugter og kartofler varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 20 minutter. Prik 10 huller i folien over kødet og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 15-20 minutter. Saucen varmes forsigtigt under omrøring i en gryde. Nyd tyttebærsalaten til.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med forloren hare af oksekød og samme vejledning følges).

 

*Kyllingelår er erstattet med kyllingefilet pga. leverandørsvigt

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Mandag: 

Selleriboller (vegetarisk) i karry med frisk sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lidt fedtstof varmes på en pande og selleribollerne ristes i ca. 5-7 minutter ved middelvarme. Saucen varmes under omrøring i en gryde. Anret salaten ved at skylle og skære blommen i både, og dryp peanutvinaigretten hen over salaten.

Tirsdag: 

Gratineret sød kartoffel på bund af rabarber/løgkompot dertil nye kartofler og fetadip

Prik 10 huller i folien over kartoflerne og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 20 minutter. Gratineringen varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 15-18 minutter. Nyd den kolde rabarber/løgkompot og fetadippen til retten.

Onsdag: 

Cremet pastaret med squash, spinat og groft brød

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Lidt fedtstof varmes på en pande, derefter ristes squash, svampe og spinatblanding indtil det er gennemvarmt. Hæld derefter saucen over og vend det hele sammen indtil saucen er varm.

 

Torsdag:

Grøntsagstærte på bund af bagte sommerrødder, tyttebær og skysauce

Rodfrugter og kartofler varmes i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter. Grøntsagstærten varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 10-15 minutter. Saucen varmes forsigtigt under omrøring i en gryde. Nyd tyttebærsalaten til.

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Mandag: 

Boller i karry med frisk sommersalat

Risene koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Prik 10 huller i folien over kødbollerne og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 10-15 minutter. Saucen varmes under omrøring i en gryde. Anret salaten ved at skylle og skære blommen i både, og dryp peanutvinaigretten hen over salaten.

(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet af oksekødboller og samme fremgangsmåde følges).

Tirsdag:

Gratineret sød kartoffel på bund af rabarber/løgkompot dertil nye kartofler og fetadip

Prik 10 huller i folien over kartoflerne og sæt bakken i ovnen ved 180 C° i ca. 20 minutter. Gratineringen varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 15-18 minutter. Nyd den kolde rabarber/løgkompot og fetadippen til retten.

Onsdag:

Cremet pastaret med kylling, spinat og groft brød

Pastaen koges i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Lidt fedtstof varmes på en pande, derefter ristes kylling, svampe og spinatblanding indtil det er gennemvarmt. Hæld derefter saucen over og vend det hele sammen indtil saucen er varm.

Torsdag:

Grøntsagstærte på bund af bagte sommerrødder, tyttebær og skysauce

Rodfrugter og kartofler varmes i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter. Grøntsagstærten varmes i ovnen ved 180 C° i ca. 10-15 minutter. Saucen varmes forsigtigt under omrøring i en gryde. Nyd tyttebærsalaten til.

 

Opvarmning:
Folien skal altid fjernes med mindre andet er beskrevet.

Alle sorte bakker kan tåle at komme i ovnen ved 180 grader varm luft. Alle gennemsigtige bøtter med salater og saucer kan ikke tåle varme.

Varmevejledning

Vælg din måltidsbox

Hent varmevejledningen som PDF. Print den eller gem på din computer, telefon eller tablet.