HverdagsBoxen uge 16 (13. – 16. april)

Mandag: Sesamstegt kyllingebryst med bønnefritter, piment-dip og salat af fennikel og forårsløg
Tirsdag: Klassisk dansk bøf med bløde løg, skysauce og syltede rødbeder
Onsdag: Tarteletter med høns i asparges (3 stk. pr. person) med salat af æbler og valnødder
Torsdag: Svensk pølseret af smagfulde pølser med purløg-karsetopping

HverdagsBoxen uge 17 (20. – 23. april)

Mandag: Frisk spinatpasta i cremet sauce med peberrøget laks, fuglegræs og dild
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med majskylling)
Tirsdag: Stenovnsbagt pizza med smagfuld tomatsauce, mozerella, skinke dertil basilikumspesto
Onsdag: Kyllingebryst med salat af bagte rødløg, forårsløg og salatblade dertil rabarberkompot og kartofler
Torsdag: Svine kotelet med kartoffeltærte og ratatouille med frisk timian
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse steak)

HverdagsBoxen uge 18 (27. – 30. april)

Mandag: Kyllingebryst med salat af bagte tomater, sprøde kartofler og sommer dip
Tirsdag: Klassisk boller i karry, med salat af syltede tranebær, friske pærer og saltede nødder
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksekødboller)
Onsdag: Pitabrød med grillet kylling, friske asparges, tomater og tahin-yoghurt
Torsdag: Hjemmelavet milionbøf med blød kartoffelmos og syltede asier

SlankeBoxen uge 16 (13. – 16. april)

Mandag: Sesamstegt kyllingebryst med bønnefritter, piment-dip og salat af fennikel og forårsløg
Tirsdag: Dansk bøf (vegansk) med bløde løg, skysauce og syltede rødbeder
Onsdag: Tarteletter med friske asparges, ærter, og svampe (3 stk. pr. person) med salat af æbler og valnødder
Torsdag: Svensk pølseret af smagfulde pølser med purløg-karsetopping
Fredag: Omelet med tørret skinke og romainesalat

SlankeBoxen uge 17 (20. – 23. april)

Mandag: Frisk spinatpasta i cremet sauce med peberrøget laks, fuglegræs og dild
Tirsdag: Stenovnsbagt pizza med smagfuld tomatsauce, bedda ost, grillede auberginer dertil basilikumspesto (vegansk)
Onsdag: Asparges flan med salat af bagte rødløg, forårsløg og salatblade dertil rabarberkompot og kartofler (vegansk)
Torsdag: Svine kotelet med kartoffeltærte og ratatouille med frisk timian
Fredag: Kold tomatsuppe med basilikum og hjemmelavede croutons

SlankeBoxen uge 18 (27. april – 1. maj)

Mandag: Kyllingebryst med salat af bagte tomater, sprøde kartofler og sommer dip
Tirsdag: Klassisk boller i karry, med salat af syltede tranebær, friske pærer og saltede nødder
Onsdag: Pitabrød med grillet kylling, friske asparges, tomater og tahin-yoghurt
Torsdag: Hjemmelavet milionbøf (vegansk) med blød kartoffelmos og syltede asier
Fredag: Forårs tarteletter med kylling, asparges og svampe

VeganerBoxen uge 16 (13. – 16. april)

Mandag: Sesamstegt quinoa terrine med bønnefritter, piment-dip og salat af fennikel og forårsløg
Tirsdag: Dansk bøf (vegansk) med bløde løg, skysauce og syltede rødbeder
Onsdag: Tarteletter med friske asparges, ærter, og svampe (3 stk. pr. person) med salat af æbler og valnødder
Torsdag: Svensk pølseret (vegansk) af smagfulde pølser med purløg-karsetopping

VeganerBoxen uge 17 (20. – 23. april)

Mandag: Frisk spinatpasta i cremet sauce med pulled oats, fuglegræs og dild
Tirsdag: Stenovnsbagt pizza med smagfuld tomatsauce, bedda ost, grillede auberginer dertil basilikumspesto
Onsdag: Asparges flan med salat af bagte rødløg, forårsløg og salatblade dertil rabarberkompot og kartofler
Torsdag: Selleri bøffer med kartoffeltærte og ratatouille med frisk timian

VeganerBoxen uge 18 (27. – 30. april)

Mandag: Svampebøf med salat af bagte tomater, sprøde kartofler og sommer dip
Tirsdag: Klassisk boller (vegansk) i karry, med salat af syltede tranebær, friske pærer og saltede nødder
Onsdag: Pitabrød med grillet squash, auberginer, friske asparges, tomater og tahin-yoghurt
Torsdag: Hjemmelavet milionbøf (vegansk) med blød kartoffelmos og syltede asier

FlexiBoxen uge 16 (13. – 16. april)

Mandag: Sesamstegt kyllingebryst med bønnefritter, piment-dip og salat af fennikel og forårsløg
Tirsdag: Dansk bøf (vegansk) med bløde løg, skysauce og syltede rødbeder
Onsdag: Tarteletter med høns i asparges (3 stk. pr. person) med salat af æbler og valnødder
Torsdag: Svensk pølseret (vegansk) af smagfulde pølser med purløg-karsetopping

FlexiBoxen uge 17 (20. – 23. april)

Mandag: Frisk spinatpasta i cremet sauce med peberrøget laks, fuglegræs og dild
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med majskylling)
Tirsdag: Stenovnsbagt pizza med smagfuld tomatsauce, bedda ost, grillede auberginer dertil basilikumspesto
Onsdag: Kyllingebryst med salat af bagte rødløg, forårsløg og salatblade dertil rabarberkompot og kartofler
Torsdag: Selleri bøffer med kartoffeltærte og ratatouille med frisk timian

FlexiBoxen uge 18 (27. – 30. april)

Mandag: Kyllingebryst med salat af bagte tomater, sprøde kartofler og sommer dip
Tirsdag: Klassisk boller (vegansk) i karry, med salat af syltede tranebær, friske pærer og saltede nødder
Onsdag: Pitabrød med grillet kylling, friske asparges, tomater og tahin-yoghurt
Torsdag: Hjemmelavet milionbøf (vegansk) med blød kartoffelmos og syltede asier

FrokostBoxen uge 15 (6. – 10. april)

Mandag: Sandwich med tørret skinke, soltørret tomat og pesto-dip
Tirsdag: Proteinsalat m. hummus, rødkål og appelsin
Onsdag: Blomkål med selleri, æbler, tranebær og peanut dressing
Torsdag: Kold tomatsuppe m. agurk, tomat og hvidløg
Fredag: Kernesalat med skinke og majs
 
Frokost kan kun tilkøbes sammen med vores MåltidsBoxe.
Hvis du fx vælger 3 stk. frokost, vil du få menuen som er planlagt fra mandag til onsdag. der kan ikke byttes om på dagene.

FrokostBoxen uge 16 (13. – 17.april)

Mandag: Tomatsalat m. grillet kylling og basilikumspesto
Tirsdag: Wraps med skinke, agurk og majs
Onsdag: Rødkålssalat med orange, æbler og pulled chicken
Torsdag: Broccolisalat m. kikærter og bacon
Fredag: Blomkålssalat m. ristede oksepølser og tranebær
 
Frokost kan kun tilkøbes sammen med vores MåltidsBoxe.
Hvis du fx vælger 3 stk. frokost, vil du få menuen som er planlagt fra mandag til onsdag. der kan ikke byttes om på dagene.

FrokostBoxen uge 17 (20. – 24. april)

Mandag: Klassisk cæsarsalat med kylling og parmesan
Tirsdag: Græsk salat med tun, oliven og tomater
Onsdag: Omelet med råkostsalat
Torsdag: Kernesalat med soltørret tomater og skinke
Fredag: Pastasalat med pesto-dressing og bønner
 
Frokost kan kun tilkøbes sammen med vores MåltidsBoxe.
Hvis du fx vælger 3 stk. frokost, vil du få menuen som er planlagt fra mandag til onsdag. der kan ikke byttes om på dagene.

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.