HverdagsBoxen uge 5 (27. – 30. januar)

Mandag: Paneret fiskefilet på en bund af ærtesauté, dertil frisk ærtecreme og ristede kartofler 
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kyllinge-karbonader)
Tirsdag: MåltidsBoxens sprøde pizza med kartofler, tørret skinke, smeltet ost, dertil salat topping og urte-dressing
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med hakket oksekød)
Onsdag: Persillestegt kyllingebryst med kartofler, sauce, spidskålssalat og mormordressing 
Torsdag: Gullash med blød kartoffelmos, frisk persille og syltede asier

HverdagsBoxen uge 6 (3. – 6. februar)

Mandag: BBQ marineret kyllingebryst med spidskåls-slaw og fritter af søde kartofler
Tirsdag: Tortillas med krydret oksekød, salat, tomat, agurk, salatost og avokado dip
Onsdag: Spansk kyllingefad med hvidløg, oregano dertil grøn quinoa salat
Torsdag: Smagfuld nudelret med choritzo, svampe, squash og parmesan-sauce
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksepølser)

HverdagsBoxen uge 7 (10. – 13. februar)

Mandag: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, pastasalat og groft brød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kyllingefrikadeller)
Tirsdag: Chili con carne med vilderis, creme fraiche og hjemmesyltede chilifrugter
Onsdag: Kyllinge korma med hvedekerner og intens raitadressing
Torsdag: Frikadeller med stuved spidskål, hvide kartofler og dampede gulerødder
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksefrikadeller)

SlankeBoxen uge 5 (27. – 31. januar)

Mandag:
Morgenmad: Rødbedesmoothie med banan, spidskål og ingefær
Frokost: Kernesalat med pesto, grillet kylling og urter
Aftensmad: Fiskefilet på en bund af ærtesauté, dertil frisk ærtecreme og ristede kartofler 
Tirsdag: 
Morgenmad: Chiagrød med mango og ristet kokos-topping
Frokost: Omeletter med frisk råkostsalat
Aftensmad: MåltidsBoxens sprøde pizza med kartofler, tørret skinke, smeltet ost, dertil salat topping og urte-dressing
Onsdag:
Morgenmad: Skyr med rabarber/hindbær og granola
Frokost: Cæsarsalat med tomater og kyllingetern
Aftensmad: Persillestegt kyllingebryst med kartofler, sauce, spidskålssalat og fedtfattig mormordressing 
Torsdag:
Morgenmad: Grøn smoothie med æbler, squash og spinat
Frokost: Pastasalat med mild sennepdressing og grønkål
Aftensmad: Gullash med blød kartoffelmos, frisk persille og syltede asier
Fredag:
Morgenmad: Græsk yoghurt med ristede kerner
Frokost: Salat på sort byg med revet skinke og soya vinaigrette
Aftensmad: Grøntsagssuppe med kalkunbacon, porre og brød

SlankeBoxen uge 6 (3. – 7. februar)

Mandag:
Morgenmad: Blåbær skyr med solsikkekerner
Frokost: Tomatsalat med basilikum og ristet kylling
Aftensmad: BBQ marineret kyllingebryst med spidskåls-slaw og fritter af søde kartofler
Tirsdag:
Morgenmad: Grøntsags smoothie med spinat, banan og lidt ingefær
Frokost: Wraps med skinkesalat, agurk og majs
Aftensmad:Tortillas med krydret oksekød, salat, tomat, agurk, salatost og avokado dip
Onsdag:
Morgenmad: Chia grød med hindbær og ristede mandler
Frokost: Rødkålsssalat med æbler og kerner dertil pulled chicken 
Aftensmad: Spansk kyllingefad med hvidløg, oregano dertil grøn quinoa salat
Torsdag:
Morgenmad: Græsk yoghurt med sirup og græskarkerner
Frokost: Grov broccolisalat med kikærter og sprødt bacon
Aftensmad: Smagfuld nudelret med choritzo, svampe, squash og parmesan-sauce
Fredag:
Morgenmad: Grøntsags smoothie med gulerødder, æble og lime
Frokost: Blomkålssalat med peanut-dressing og ristet oksepølser
Aftensmad: Spaghetti bolognese med grøntsager og friske tomater

SlankeBoxen uge 7 (10. – 14. februar)

Mandag:
Morgenmad: Rødbedesmoothie med banan, spidskål og ingefær
Frokost: Kernesalat med pesto, grillet kylling og urter
Aftensmad: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, pastasalat og groft brød
Tirsdag: 
Morgenmad: Chiagrød med mango og ristet kokos-topping
Frokost: Omeletter med frisk råkostsalat
Aftensmad: Chili cin carne med vilderis, creme fraiche og hjemmesyltede chilifrugter
Onsdag:
Morgenmad: Skyr med rabarber/hindbær og granola
Frokost: Cæsarsalat med tomater og kyllingetern
Aftensmad: Kyllinge korma med hvedekerner og intens raitadressing
Torsdag:
Morgenmad: Grøn smoothie med æbler, squash og spinat
Frokost: Pastasalat med mild sennepdressing og grønkål
Aftensmad: Veganske frikadeller med stuved spidskål, hvide kartofler og dampede gulerødder
Fredag:
Morgenmad: Græsk yoghurt med ristede kerner
Frokost: Salat på sort byg med revet skinke og soya vinaigrette
Aftensmad: Grøntsagssuppe med kalkunbacon, porre og brød

VeganerBoxen uge 5 (27. – 30. januar)

Mandag: Paneret quinoa-bøf på en bund af ærtesauté, dertil frisk ærtecreme og ristede kartofler 
Tirsdag: MåltidsBoxens sprøde pizza med kartofler, auberginer, smeltet ost, dertil salat topping og urte-dressing
Onsdag: Sprødstegte samosas med kartofler, sauce, spidskålssalat og mormordressing 
Torsdag: Gullash (vegansk) med blød kartoffelmos, frisk persille og syltede asier

VeganerBoxen uge 6 (3. – 6. februar)

Mandag: BBQ marineret majsbøf med spidskåls-slaw og fritter af søde kartofler
Tirsdag: Tortillas med falafelkugler, salat, tomat, agurk, salatost og avokado dip
Onsdag: Spansk grøntsagsfad med hvidløg, oregano dertil grøn quinoa salat
Torsdag: Smagfuld linseret med svampe, squash og parmesan-sauce

VeganerBoxen uge 7 (10. – 13. februar)

Mandag: Grønne ærtefrikadeller med krydret remoulade, pastasalat og groft brød
Tirsdag: Chili cin carne med vilderis, hjemmelavet creme fraiche og syltede chilifrugter
Onsdag: "Kyllinge" korma (vegansk) med hvedekerner og intens raitadressing
Torsdag: Veganske frikadeller med stuved spidskål, hvide kartofler og dampede gulerødder

FlexiBoxen uge 5 (27. – 30. januar)

Mandag: Paneret fiskefilet på en bund af ærtesauté, dertil frisk ærtecreme og ristede kartofler 
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kyllinge-karbonader)
Tirsdag: MåltidsBoxens sprøde pizza med kartofler, auberginer, smeltet ost, dertil salat topping og urte-dressing
Onsdag: Persillestegt kyllingebryst med kartofler, sauce, spidskålssalat og mormordressing 
Torsdag: Gullash (vegansk) med blød kartoffelmos, frisk persille og syltede asier

FlexiBoxen uge 6 (3. – 6. februar)

Mandag: BBQ marineret kyllingebryst med spidskåls-slaw og fritter af søde kartofler
Tirsdag: Tortillas med falafelkugler, salat, tomat, agurk, salatost og avokado dip
Onsdag: Spansk kyllingefad med hvidløg, oregano dertil grøn quinoa salat
Torsdag: Smagfuld linseret med svampe, squash og parmesan-sauce

FlexiBoxen uge 7 (10. – 13. februar)

Mandag: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, pastasalat og groft brød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kyllingefrikadeller)
Tirsdag: Chili cin carne med vilderis, hjemmelavet creme fraiche og syltede chilifrugter
Onsdag: Kyllinge korma med hvedekerner og intens raitadressing
Torsdag: Veganske frikadeller med stuved spidskål, hvide kartofler og dampede gulerødder

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.