HverdagsBoxen uge 46 (11. – 14. november)

Mandag: Kyllingebryst i mild sennepssauce dertil revet parmesan og friske krydderurter
Tirsdag: Cremet tomatsuppe med mascarpone creme, spidskål, kalkunbacon samt friskbagt brød
Onsdag: Vintervarm Coq au vin med bagt kartoffelmos og syltet græskar
Torsdag: Taco skaller med mexicansk inspireret oksekød, ærter, majs og syltet rødløg

HverdagsBoxen uge 47 (18. – 21. november)

Mandag: Paneret fiskestykker med remoulade, kartofler og sprøde bønner
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med dild deller)
Tirsdag: Kyllingelår med sprøde pommes, timianbagte tomater og krydret dip
Onsdag: Cremet pastafad med kyllingeskiver, forårsløg, peberfrugt og ciabattabrød 
Torsdag: Gammeldags hamburgerryg med flødekartofler og honning bagte rodfrugter
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksesteak)

HverdagsBoxen uge 48 (25. – 28. november)

Mandag: Saftig kyllingeburger med karry/mango dip, salat og timian stegte kartoffelskiver
Tirsdag: Græske frikadeller med feta, rødbedetzatziki, kogte salt kartofler og græsksalat
Onsdag: Fried rice med kyllingeinderfilet, grøntsager, mild ingefær og saltede jordnødder
Torsdag: Klassisk svensk pølseret med rodfrugter og frisk purløg
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med oksepølser)

VegetarBoxen uge 46 (11. – 14. november)

Mandag: Veggie kødboller i mild sennepssauce dertil revet parmesan og friske krydderurter
Tirsdag: Cremet tomatsuppe med mascarpone creme, spidskål, ristede auberginer samt friskbagt brød
Onsdag: Vintervarme rodfrugter i intens sauce med bagt kartoffelmos og syltet græskar
Torsdag: Taco skaller med mexicansk inspireret oksekød (vegetarisk), ærter, majs og syltet rødløg

VegetarBoxen uge 47 (18. – 21. november)

Mandag: Dild deller med remoulade, kartofler og sprøde bønner
Tirsdag: Quorn scnitzler med sprøde pommes, timianbagte tomater og krydret dip
Onsdag: Cremet pastafad med squash, forårsløg, peberfrugt og ciabattabrød 
Torsdag: Grøntsagstærte med flødekartofler og honning bagte rodfrugter
 

VegetarBoxen uge 48 (25. – 28. november)

Mandag: Sprød falafelburger med karry/mango dip, salat og timian stegte kartoffelskiver
Tirsdag: Frikadeller, rødbedetzatziki, kogte salt kartofler og græsksalat
Onsdag: Fried rice med grøntsager, mild ingefær og saltede jordnødder
Torsdag: Klassisk svensk pølseret (vegetarisk) med rodfrugter og frisk purløg
 

FlexiBoxen uge 46 (11. – 14. november)

Mandag: Kyllingebryst i mild sennepssauce dertil revet parmesan og friske krydderurter
Tirsdag: Cremet tomatsuppe med mascarpone creme, spidskål, ristede auberginer samt friskbagt brød
Onsdag: Vintervarm Coq au vin med bagt kartoffelmos og syltet græskar
Torsdag: Taco skaller med mexicansk inspireret oksekød (vegetarisk), ærter, majs og syltet rødløg

FlexiBoxen uge 47 (18. – 21. november)

Mandag: Paneret fiskestykker med remoulade, kartofler og sprøde bønner
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med dild deller)
Tirsdag: Quorn scnitzler med sprøde pommes, timianbagte tomater og krydret dip
Onsdag: Cremet pastafad med kyllingeskiver, forårsløg, peberfrugt og ciabattabrød 
Torsdag: Grøntsagstærte med flødekartofler og honning bagte rodfrugter

FlexiBoxen uge 48 (25. – 28. november)

Mandag: Saftig kyllingeburger med karry/mango dip, salat og timian stegte kartoffelskiver
Tirsdag: Frikadeller, rødbedetzatziki, kogte salt kartofler og græsksalat
Onsdag: Fried rice med kyllingeinderfilet, grøntsager, mild ingefær og saltede jordnødder
Torsdag: Klassisk svensk pølseret (vegetarisk) med rodfrugter og frisk purløg

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.