HverdagsBoxen uge 24 (14. – 17. juni)

Mandag: Cremet pastaret med hvidløgsstegte tigerrejer, frisk dild og citrusbagte cherrytomater på stilk
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med okse)
Tirsdag: Stegt kyllingebryst med løvstikke kartofler, aioli og mormorsalat med friske æbler og tørret papayafrugt 
Onsdag: Gourmet hotdog (2 stk. pr. mand) med brunede løg, hjemmelavet remoulade, syltede løg, enebær sennep og frisk karse på toppen
Torsdag: Klassisk kyllingefrikassé med friske asparges, nye gulerødder og danske kartofler dertil hjemmesyltet agurker 

HverdagsBoxen uge 25 (21. – 24. juni)

Mandag: Græsk hakkebøf med cremet fetacreme dertil sprød græsk salat med en sommerlig marinade på citron og frisk oregano dertil fladbrød
Tirsdag: Klassisk æggekage med røget bacon, kartofler og purløg dertil rugbrød og sprød salat med sennepsmarineret rødbeder
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalkun)   
Onsdag: Tomatiseret pastaret med pulled turkey, hjemmelavet salsa og revet grana padano
Torsdag: Mormors frikadeller med bagt sommerspidskål, hvedekerner og løvstikkepesto dertil friske sommer tomater
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)   

HverdagsBoxen uge 26 (28. juni – 1. juli)

Mandag: Fiskekrebinetter lavet på sej dertil danske kartofler, kold persillecreme og salat af hjertesalat og vindruer dertil citrus dressing
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Hvidløgsmarineret kotelet med sprøde kartoffelrösti, broccolisalat og flutes
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalv)
Onsdag: Asiatisk wokret med sesamstegt kyllingeinderfilet, nudler, sprøde grøntsager samt soja/ingefær marinade
Torsdag: Sommer schnitzel med nye sugar snaps, spidskål og stegte squash dertil grillet peberfrugt creme
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalv)
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

SlankeBoxen uge 24 (14. – 17. juni)

Mandag: Cremet pastaret med hvidløgsstegte tigerrejer, frisk dild og citrusbagte cherrytomater på stilk
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med okse)
Tirsdag: Stegt kyllingebryst med løvstikke-rødder og mormorsalat med friske æbler og tørret papayafrugt 
Onsdag: Gourmet hotdog (2 stk. pr. mand) med brunede løg, syltede løg, enebær sennep og frisk karse på toppen
Torsdag: Klassisk kyllingefrikassé med friske asparges, nye gulerødder og danske knold selleri dertil marinerede broccoliasparges 

SlankeBoxen uge 25 (21. – 24. juni)

Mandag: Græsk hakkebøf med rødbedecreme dertil sprød græsk salat med en sommerlig marinade på citron og frisk oregano dertil fladbrød
Tirsdag: Klassisk æggekage med broccoli, selleri og purløg dertil rugbrød og sprød salat med sennepsmarineret rødbeder   
Onsdag: Tomatiseret pastaret med pulled turkey, hjemmelavet salsa og revet grana padano
Torsdag: Mormors frikadeller med bagt sommerspidskål, hvedekerner og løvstikkepesto dertil friske sommer tomater
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)   

SlankeBoxen uge 26 (28. juni – 1. juli)

Mandag: Fiskekrebinetter lavet på sej dertil salat af hjertesalat, valnødder og vindruer dertil citrus dressing og små brød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Hvidløgsmarineret kotelet med sprøde kartoffelrösti, broccolisalat og flutes
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalv)
Onsdag: Asiatisk wokret med sesamstegt kyllinginderfilet, nudler, sprøde grøntsager samt soja/ingefær marinade
Torsdag: Langtidsbagt aubergine med nye sugar snaps, spidskål og stegte squash dertil grillet peberfrugt creme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

VeganerBoxen uge 24 (14. – 17. juni)

Mandag: Cremet pastaret med hvidløgsstegte svampe, frisk dild og citrusbagte cherrytomater på stilk
Tirsdag: Stegte blomkål med løvstikke kartofler, aioli og mormorsalat med friske æbler og tørret papayafrugt 
Onsdag: Gourmet hotdog (2 stk. pr. mand) med brunede løg, hjemmelavet remoulade, syltede løg, enebær sennep og frisk karse på toppen
Torsdag: Klassisk frikassé med friske asparges, nye gulerødder, broccoli og danske kartofler dertil hjemmesyltet agurker 

VeganerBoxen uge 25 (21. – 24. juni)

Mandag: Græsk broccolibøf med cremet tofucreme dertil sprød græsk salat med en sommerlig marinade på citron og frisk oregano dertil fladbrød
Tirsdag: Gratinerede rødbede tortillas med stegte grøntsager, kartofler og purløg dertil sprød salat med sennepsmarineret rødbeder
Onsdag: Tomatiseret pastaret med svampe, rødbedepasta og hjemmelavet salsa
Torsdag: Mormors veganske frikadeller med bagt sommerspidskål, hvedekerner og løvstikkepesto dertil friske sommer tomater

VeganerBoxen uge 26 (28. juni – 1. juli)

Mandag: Sellerikrebinetter med danske kartofler, kold persillecreme og salat af hjertesalat og vindruer dertil citrus dressing
Tirsdag: Hvidløgsmarinerede grøntsagsspyd med sprøde kartoffelrösti, broccolisalat og flutes
Onsdag: Asiatisk wokret med sesamstegte asparges, nudler, sprøde grøntsager samt soja/ingefær marinade
Torsdag: Langtidsbagt aubergine med nye sugar snaps, spidskål og stegte squash dertil grillet peberfrugt creme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

FlexiBoxen uge 24 (14. – 17. juni)

Mandag: Cremet pastaret med hvidløgsstegte tigerrejer, frisk dild og citrusbagte cherrytomater på stilk
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med okse)
Tirsdag: Stegte blomkål med løvstikke kartofler, aioli og mormorsalat med friske æbler og tørret papayafrugt 
Onsdag: Gourmet hotdog (2 stk. pr. mand) med brunede løg, hjemmelavet remoulade, syltede løg, enebær sennep og frisk karse på toppen
Torsdag: Klassisk frikassé med friske asparges, nye gulerødder, broccoli og danske kartofler dertil hjemmesyltet agurker 

FlexiBoxen uge 25 (21. – 24. juni)

Mandag: Græsk hakkebøf med cremet fetacreme dertil sprød græsk salat med en sommerlig marinade på citron og frisk oregano dertil fladbrød
Tirsdag: Gratinerede rødbede tortillas med stegte grøntsager, kartofler og purløg dertil sprød salat med sennepsmarineret rødbeder
Onsdag: Tomatiseret pastaret med pulled turkey, hjemmelavet salsa og revet grana padano
Torsdag: Mormors veganske frikadeller med bagt sommerspidskål, hvedekerner og løvstikkepesto dertil friske sommer tomater

FlexiBoxen uge 26 (28. juni – 1. juli)

Mandag: Fiskekrebinetter lavet på sej dertil danske kartofler, kold persillecreme og salat af hjertesalat og vindruer dertil citrus dressing
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Hvidløgsmarinerede grøntsagsspyd med sprøde kartoffelrösti, broccolisalat og flutes
Onsdag: Asiatisk wokret med sesamstegt kyllinginderfilet, nudler, sprøde grøntsager samt soja/ingefær marinade
Torsdag: Langtidsbagt aubergine med nye sugar snaps, spidskål og stegte squash dertil grillet peberfrugt creme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.