HverdagsBoxen uge 15 (12. – 15. april)

Mandag: Persillestegt kyllingebryst med rabarberkompot, hvide kartofler med persille/citronsmør og intens kyllingesauce
Tirsdag: BBQ marineret spareribs med bagte kartofler, hjemmerørt cream cheese dertil grillede majskolber og coleslaw
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalv)
Onsdag: Durumrulle med pulled turkey, abrikos/ananas dressing, sprød salat, skalotteløg og solmodne tomater
Torsdag: Sesamstegt svinekotelet med bagte rødløg, stegte ris og basilikumsmarinerede grøntsager
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalv)

HverdagsBoxen uge 16 (19. – 22. april)

Mandag: Fish’n’chips med sauce tatar, æretepuré og store sprøde pommes frites dertil friske lime og dild
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Boller i karry som mor lavede dem med dertil peanuts/kokos topping samt salat med syltede/søde bær
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)
Onsdag: Klassisk dansk bøf med brunede løg, danske kartofler, bøf sauce og marinerede forårs rødbeder 
Torsdag: Pasta a la bearnaise med kyllingebryst, syltede jordskokker, tomater og butternut squash samt frisk estragon

HverdagsBoxen uge 17 (26. – 29. april)

Mandag: Indisk butter chicken med bulgur, cremet sauce og koriander dertil sprøde naanbrød
Tirsdag: Italiensk pasta carbonara med røget bacon og smeltet ost samt rucolasalat med solsikkekerner og tranebær
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalkun)
Onsdag: Saftig hakkebøf med spinatbagte flødekartofler dertil tomatsalat med en kompot af hyben og æbler
Torsdag: Braiseret oksestrimler på sprøde forårsgrøntsager, dertil kartofler med basilikum og klassisk broccolisalat
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

SlankeBoxen uge 15 (12. – 15. april)

Mandag: Persillestegt kyllingebryst med rabarberkompot, forårsrødder med persille/citronolie og intens kyllingesauce
Tirsdag: BBQ marineret majsbønnebøffer med bagte sweet potatoes, hjemmerørt cream dertil grillede majskolber og coleslaw (fedtfattig)
Onsdag: Durumrulle med pulled turkey, abrikos/ananas dressing, sprød salat, skalotteløg og solmodne tomater
Torsdag: Sesamstegt svinekotelet med bagte rødløg, stegte ris og basilikumsmarinerede grøntsager
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalv)

SlankeBoxen uge 16 (19. – 22. april)

Mandag: Sprøde kyllingestykker med sauce tatar, æretepuré og store pommes frites dertil friske lime og dild
Tirsdag: Boller i karry med grøntsagstoppe dertil peanuts/kokos topping samt salat med syltede/søde bær
Onsdag: Klassisk dansk bøf med brunede løg, stegt kålrabi, bøf sauce og marinerede forårs rødbeder 
Torsdag: Pasta a la bearnaise med kyllingebryst, syltede jordskokker, tomater og butternut squash samt frisk estragon

SlankeBoxen uge 17 (26. – 29. april)

Mandag: Indisk butter chicken med bulgur, cremet sauce og koriander dertil sprøde naanbrød
Tirsdag: Italiensk pasta carbonara med soltørret tomater og smeltet ost samt rucolasalat med solsikkekerner og tranebær
Onsdag: Saftig hakkebøf med bagte squash dertil tomatsalat med en kompot af hyben og æbler
Torsdag: Braiseret oksestrimler på sprøde forårsgrøntsager, dertil kartofler med basilikum og klassisk broccolisalat
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

VeganerBoxen uge 15 (12. – 15. april)

Mandag: Persillebagte madmuffins med rabarberkompot, hvide kartofler med persille/citronolie dertil peberfrugtscreme
Tirsdag: BBQ marineret majsbønnebøffer med bagte kartofler, hjemmerørt cream dertil grillede majskolber og coleslaw
Onsdag: Durumrulle med "pulled turkey" (vegansk), abrikos/ananas dressing, sprød salat, skalotteløg og solmodne tomater
Torsdag: Sesamstegte auberginer med bagte rødløg, stegte ris og basilikumsmarinerede grøntsager

VeganerBoxen uge 16 (19. – 22. april)

Mandag: Fredsfisk med sauce tatar, æretepuré og store sprøde pommes frites dertil friske lime og dild
Tirsdag: Boller i karry med grøntsagstoppe dertil peanuts/kokos topping samt salat med syltede/søde bær
Onsdag: Klassisk dansk bøf (vegansk) med brunede løg, danske kartofler, bøf sauce og marinerede forårs rødbeder 
Torsdag: Pasta a la bearnaise med syltede jordskokker, tomater og butternut squash samt frisk estragon

VeganerBoxen uge 17 (26. – 29. april)

Mandag: Indisk butter "chicken" (vegansk) med bulgur, cremet sauce og koriander dertil sprøde naanbrød
Tirsdag: Italiensk pasta carbonara med soltørret tomater og smeltet "ost" samt rucolasalat med solsikkekerner og tranebær
Onsdag: Saftig grøntsagsbøf med spinatbagte flødekartofler dertil tomatsalat med en kompot af hyben og æbler
Torsdag: Braiseret fennikel på sprøde forårsgrøntsager, dertil kartofler med basilikum og klassisk broccolisalat
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

FlexiBoxen uge 15 (12. – 15. april)

Mandag: Persillestegt kyllingebryst med rabarberkompot, hvide kartofler med persille/citronsmør og intens kyllingesauce
Tirsdag: BBQ marineret majsbønnebøffer med bagte kartofler, hjemmerørt cream dertil grillede majskolber og coleslaw
Onsdag: Durumrulle med pulled turkey, abrikos/ananas dressing, sprød salat, skalotteløg og solmodne tomater
Torsdag: Sesamstegte auberginer med bagte rødløg, stegte ris og basilikumsmarinerede grøntsager

FlexiBoxen uge 16 (19. – 22. april)

Mandag: Fish’n’chips med sauce tatar, æretepuré og store sprøde pommes frites dertil friske lime og dild
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Boller i karry med grøntsagstoppe dertil peanuts/kokos topping samt salat med syltede/søde bær
Onsdag: Klassisk dansk bøf med brunede løg, danske kartofler, bøf sauce og marinerede forårs rødbeder 
Torsdag: Pasta a la bearnaise med syltede jordskokker, tomater og butternut squash samt frisk estragon

FlexiBoxen uge 17 (26. – 29. april)

Mandag: Indisk butter chicken med bulgur, cremet sauce og koriander dertil sprøde naanbrød
Tirsdag: Italiensk pasta carbonara med soltørret tomater og smeltet "ost" samt rucolasalat med solsikkekerner og tranebær
Onsdag: Saftig hakkebøf med spinatbagte flødekartofler dertil tomatsalat med en kompot af hyben og æbler
Torsdag: Braiseret fennikel på sprøde forårsgrøntsager, dertil kartofler med basilikum og klassisk broccolisalat
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.