HverdagsBoxen uge 49 (30. november – 3. december)

Mandag: Mexicansk cheese burger med jalapenos, guacamole, saltede nachos, salatblade og krydrede kartofler
Tirsdag: Sprød julemedister med hjemmesyltet rødkål, danske kartofler og sauce som bestemor lavede den
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalkunmedister)
Onsdag: Kyllingeoverlår på bund af rustikke rodfrugter dertil hvedekerner og selleripuré med et strejf af timian
Torsdag: Wasabistegt svinekotelet med dijon/honning dressing dertil lune bønner samt bagte rødbeder 
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalvesteak)

HverdagsBoxen uge 50 (7. – 10. december)

Mandag: Karryfisk med lun spidskålssalat, hvedekerne, syltede tranebær, friske æbler dertil tranebærdressing og sprød maltrugbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Italiensk tomatsuppe med nudler, ristet kylling og mascarponecreme dertil sprøde tomat/basilikumsbrød 
Onsdag: Tarteletter (3 stk. pr. person) som mormor lavede dem, dertil salat af hjertesalat og bagt rødbeder med feta smulder 
Torsdag: Boeuf Bourguignon med vintervarme urter, svampe og løg dertil bagt kartoffelmos samt surt

HverdagsBoxen uge 51 (14. – 17. december)

Mandag: Luftige pitabrød med blandet salat, tomat, tun og syltede rødløg dertil kokkens krydderurte-dressing
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Kyllingebryst med pestomarineret avocadosalat, grønne bønner og ristede kartoffelskiver med pimentsauce  
Onsdag: Græsk hakkebøf med tzaziki, bagte tomater dertil hvidløgsstegte squash og kartofler
Torsdag: Farsbrød med grov pastasalat, grøntsager og fladbrød
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

SlankeBoxen uge 49 (30. november – 3. december)

Mandag: Mexicansk cheese burger med jalapenos, guacamole, saltede nachos, salatblade og krydrede søde kartofler
Tirsdag: Poke Bowl med forskellige grøntsager, marinader og vilde ris dertil krydrede kyllingestykker 
Onsdag: Kyllingeoverlår på bund af rustikke rodfrugter dertil hvedekerner og selleripuré med et strejf af timian
Torsdag: Wasabistegte selleri-sticks med dijon/honning dressing dertil lune bønner samt bagte rødbeder 

SlankeBoxen uge 50 (7. – 10. december)

Mandag: Tortillas med krydret oksekød, avocado creme, blandet salat samt fedtfattig dressing
Tirsdag: Porretærte med revet skinke, dertil sprød broccolisalat
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse tern)
Onsdag: Ovnbagte rodfrugter med stegt kyllingebryst dertil intens peberfrugtscreme
Torsdag: Sprød surdejspizza med kyllingekebab, ost samt friske salatblade og krydderurte dip

SlankeBoxen uge 51 (14. – 17. december)

Mandag: Luftige pitabrød med salat, tomat, tun og syltede rødløg dertil creme fraiche dressing 
Tirsdag: Pestomarineret avocadosalat med kyllingebryst, grønne bønner og ristede kartoffel skiver 
Onsdag: Saftige kalkunfrikadeller med bagt tomater, blomkålsris, dertil broccolibuketter og tranebær
Torsdag: Grov pastasalat med skinketern, spidskål, peberfrugter og soltørret tomat-dip
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksetern) 
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

VeganerBoxen uge 49 (30. november – 3. december)

Mandag: Mexicansk oats burger med jalapenos, guacamole, saltede nachos, salatblade og krydrede kartofler
Tirsdag: Nøddepostej med hjemmesyltet rødkål, danske kartofler og sauce som bestemor lavede den
Onsdag: Rødbedebøffer på bund af rustikke rodfrugter dertil hvedekerner og selleripuré med et strejf af timian
Torsdag: Wasabistegte selleri-sticks med dijon/honning dressing dertil lune bønner samt bagte rødbeder 

VeganerBoxen uge 50 (7. – 10. december)

Mandag: Fredsfisk med lun spidskålssalat, hvedekerne, syltede tranebær, friske æbler dertil tranebærdressing og sprød maltrugbrød
Tirsdag: Italiensk tomatsuppe med nudler, ristede grøntsager og "mascarponecreme" dertil sprøde tomat/basilikumsbrød 
Onsdag: Tarteletter, veganske, (3 stk. pr. person) som mormor lavede dem, dertil salat af hjertesalat og bagt rødbeder med forårsløg   
Torsdag: Vegansk gryderet med bønner, vintervarme urter, svampe og løg dertil bagt kartoffelmos samt surt

VeganerBoxen uge 51 (14. – 17. december)

Mandag: Luftige pitabrød med blandet salat, tomat, sweet potato falafel og syltede rødløg dertil kokkens krydderurte-dressing
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Stegt knoldselleri med pestomarineret avocadosalat, grønne bønner og ristede kartoffelskiver med pimentsauce  
Onsdag: Græsk "hakkebøf" med tzaziki, bagte tomater dertil hvidløgsstegte squash og kartofler
Torsdag: Lineterrine med grov pastasalat, grøntsager og fladbrød
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

FlexiBoxen uge 49 (30. november – 3. december)

Mandag: Mexicansk cheese burger med jalapenos, guacamole, saltede nachos, salatblade og krydrede kartofler
Tirsdag: Nøddepostej med hjemmesyltet rødkål, danske kartofler og sauce som bestemor lavede den
Onsdag: Kyllingeoverlår på bund af rustikke rodfrugter dertil hvedekerner og selleripuré med et strejf af timian
Torsdag: Wasabistegte selleri-sticks med dijon/honning dressing dertil lune bønner samt bagte rødbeder 

FlexiBoxen uge 50 (7. – 10. december)

Mandag: Karryfisk med lun spidskålssalat, hvedekerne, syltede tranebær, friske æbler dertil tranebærdressing og sprød maltrugbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Italiensk tomatsuppe med nudler, ristede grøntsager og "mascarponecreme" dertil sprøde tomat/basilikumsbrød 
Onsdag: Tarteletter (3 stk. pr. person) som mormor lavede dem, dertil salat af hjertesalat og bagt rødbeder med feta smulder 
Torsdag: Vegansk gryderet med bønner, vintervarme urter, svampe og løg dertil bagt kartoffelmos samt surt

FlexiBoxen uge 51 (14. – 17. december)

Mandag: Luftige pitabrød med blandet salat, tomat, tun og syltede rødløg dertil kokkens krydderurte-dressing
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Stegt knoldselleri med pestomarineret avocadosalat, grønne bønner og ristede kartoffelskiver med pimentsauce  
Onsdag: Græsk hakkebøf med tzaziki, bagte tomater dertil hvidløgsstegte squash og kartofler
Torsdag: Linseterrine med grov pastasalat, grøntsager og fladbrød
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.