HverdagsBoxen uge 4 (25. – 28. januar)

Mandag: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, smørristet rugbrød samt pastasalat
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Klassisk tærte med skinke, porre og babyspinat dertil knasende grønkålssalat med appelsinfileter
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksestrimler)
Onsdag: Kylling i cremet sennepssauce med svampe og estragon dertil ovnstegte kartofler med bønner 
Torsdag: Mørbrad gryde med kokosmælk, friske æbler samt gurkemejekogte ris
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med okse)

HverdagsBoxen uge 5 (1. – 4. februar)

Mandag: Sprød kyllingeburger med Karl-Johan mayonnaise, hjertesalat og friske tomater dertil sprøde pommes
Tirsdag: Mormors frikadeller med klassisk kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksefrikadeller)
Onsdag: Vintervarm okseragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydrede pølser og bagte vintergrøntsager

HverdagsBoxen uge 6 (8. – 11. februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalkun)
Tirsdag: Saftige spareribs med BBQ marinade, håndskårne kartoffelbåde, sprød salat samt bønnepesto
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalv)
Onsdag: Kæmpe hotdog (2 stk. pr. person) med sprøde oksepølser, tomatchutney, enebær sennep, syltede rødløg samt urtetopping
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt svinekotelet dertil svampecreme
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kalvesteak)
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

SlankeBoxen uge 4 (25. – 28. januar)

Mandag: Fiskefrikadeller med fedtfattig remoulade, ristet rugbrød samt grov pastasalat
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Klassisk tærte med skinke, porre og babyspinat dertil knasende grønkålssalat med appelsinfileter
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksestrimler)
Onsdag: Kylling i cremet sennepssauce med svampe og estragon dertil ovnstegte squash med bønner 
Torsdag: Butternut squash med kokosmælk, friske æbler samt gurkemejekogte ris

SlankeBoxen uge 5 (1. – 4. februar)

Mandag: Sprød kyllingeburger med Karl-Johan mayonnaise (vegansk), hjertesalat og friske tomater dertil sprøde pommes
Tirsdag: Mormors veganske frikadeller med klassisk kartoffelsalat og marineret agurkesalat
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksefrikadeller)
Onsdag: Vintervarm okseragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydrede urter og bagte vintergrøntsager

SlankeBoxen uge 6 (8. – 11. februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalkun)
Tirsdag: Proteinsalat med rødbedehummus, marineret rødkål, sesam og pulled beef der er marineret i soja og ingefær
Onsdag: Kæmpe hotdog (2 stk. pr. person) med sprøde oksepølser, tomatchutney, enebær sennep samt urtetopping
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt falafelkugler dertil svampecreme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

VeganerBoxen uge 4 (25. – 28. januar)

Mandag: Veganske frikadeller med krydret remoulade, smørristet rugbrød samt pastasalat
Tirsdag: Klassisk tærte med porre og babyspinat dertil knasende grønkålssalat med appelsinfileter
Onsdag: Kikærter og hvide bønner i cremet sennepssauce med svampe og estragon dertil ovnstegte kartofler med bønner 
Torsdag: Butternut squash med kokosmælk, friske æbler samt gurkemejekogte ris

VeganerBoxen uge 5 (1. – 4. februar)

Mandag: Sprød grøntsagsburger med Karl-Johan mayonnaise, hjertesalat og friske tomater dertil sprøde pommes
Tirsdag: Mormors veganske frikadeller med klassisk kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker
Onsdag: Vintervarm bønneragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydrede urter og bagte vintergrøntsager

VeganerBoxen uge 6 (8. – 11. februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampede rødder, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød
Tirsdag: Grillede majskolber med BBQ marinade, håndskårne kartoffelbåde, sprød salat samt bønnepesto
Onsdag: Kæmpe hotdog (2 stk. pr. person) med veganske pølser, tomatchutney, enebær sennep, syltede rødløg samt urtetopping
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt falafelkugler dertil svampecreme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

FlexiBoxen uge 4 (25. – 28. januar)

Mandag: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, smørristet rugbrød samt pastasalat
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Klassisk tærte med porre og babyspinat dertil knasende grønkålssalat med appelsinfileter
Onsdag: Kylling i cremet sennepssauce med svampe og estragon dertil ovnstegte kartofler med bønner 
Torsdag: Butternut squash med kokosmælk, friske æbler samt gurkemejekogte ris

FlexiBoxen uge 5 (1. – 4. februar)

Mandag: Sprød kyllingeburger med Karl-Johan mayonnaise, hjertesalat og friske tomater dertil sprøde pommes
Tirsdag: Mormors veganske frikadeller med klassisk kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker
Onsdag: Vintervarm okseragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydrede urter og bagte vintergrøntsager

FlexiBoxen uge 6 (8. – 11. februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalkun)
Tirsdag: Grillede majskolber med BBQ marinade, håndskårne kartoffelbåde, sprød salat samt bønnepesto
Onsdag: Kæmpe hotdog (2 stk. pr. person) med sprøde oksepølser, tomatchutney, enebær sennep, syltede rødløg samt urtetopping
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt falafelkugler dertil svampecreme
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.