HverdagsBoxen uge 37 (9. – 12. september)

Mandag: Fiskefrikadeller med blandet salat og peanuts, krydret remoulade og brød
Tirsdag: Kalvefrikasse med nye kartofler og friske sensommerurter
Onsdag: Persille stegt kyllingebryst med mormorsalat, nye kartofler og agurkesalat
Torsdag: Chili con carne med ris og creme fraiche

HverdagsBoxen uge 38 (16. – 19. september)

Mandag: Italiensk pastaret med smagfulde pølser, spinat og stegte auberginer
Tirsdag: Varm sandwich med skinke, smeltet ost og perberfrugt/artiskokcreme
Onsdag: Paneret kyllingelår med stegte kartofle, frisk fennikelsalat og estragon dip
Torsdag: Svampesuppe med røget bacon, timian dertil persille olie og boller

HverdagsBoxen uge 39 (23. – 26. september)

Mandag: Indbagt rødspætte med rejer, hvedekerner, salat med tranebær og æbler dertil dild creme
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med marineret kylling i butterdej)
Tirsdag: Hakkebøf med sprød ratatouille grønt, tomatsauce og vilde ris
Onsdag: Kyllingefrikadeller med karry pastasalat med ananas og frisk grøntsager samt brød
Torsdag: Hamburgerryg med italienske flødekartofler og frisk grønkålssalat med kerner
(Har du fravalgt svinekød er dette erstattet med okse steak)

VegetarBoxen uge 37 (9. – 12. september)

Mandag: Frikadeller med blandet salat og peanuts, krydret remoulade og brød
Tirsdag: Vegetar frikasse med nye kartofler og friske sensommerurter
Onsdag: Persille stegt grøntsagsbøf med mormorsalat, nye kartofler og agurkesalat
Torsdag: Chili cin carne med ris og creme fraiche

VegetarBoxen uge 38 (16. – 19. september)

Mandag: Italiensk pastaret med grillede, spinat og stegte auberginer
Tirsdag: Varm sandwich med urte fyld, smeltet ost og perberfrugt/artiskokcreme
Onsdag: Paneret Quorn bites med stegte kartofle, frisk fennikelsalat og estragon dip
Torsdag: Svampesuppe med timian dertil persille olie og boller

VegetarBoxen uge 39 (23. – 26. september)

Mandag: Spinat soufflé, hvedekerner, salat med tranebær og æbler dertil dild creme
Tirsdag: Rødbedebøf med sprød ratatouille grønt, tomatsauce og vilde ris
Onsdag: Urtebøf med karry pastasalat med ananas og frisk grøntsager samt brød
Torsdag: Paneret grøntsager med røget salt, italienske flødekartofler og frisk grønkålssalat med kerner
 

FlexiBoxen uge 37 (9. – 12. september)

Mandag: Fiskefrikadeller med blandet salat og peanuts, krydret remoulade og brød
Tirsdag: Vegetar frikasse med nye kartofler og friske sensommerurter
Onsdag: Persille stegt kyllingebryst med mormorsalat, nye kartofler og agurkesalat
Torsdag: Chili cin carne med ris og creme fraiche

FlexiBoxen uge 38 (16. – 19. september)

Mandag: Italiensk pastaret med smagfulde pølser, spinat og stegte auberginer
Tirsdag: Varm sandwich med urte fyld, smeltet ost og perberfrugt/artiskokcreme
Onsdag: Paneret kyllingelår med stegte kartofle, frisk fennikelsalat og estragon dip
Torsdag: Svampesuppe med timian dertil persille olie og boller

FlexiBoxen uge 39 (23. – 26. september)

Mandag: Indbagt rødspætte med rejer, hvedekerner, salat med tranebær og æbler dertil dild creme
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med marineret kylling i butterdej)
Tirsdag: Rødbedebøf med sprød ratatouille grønt, tomatsauce og vilde ris
Onsdag: Kyllingefrikadeller med karry pastasalat med ananas og frisk grøntsager samt brød
Torsdag: Paneret grøntsager med røget salt, italienske flødekartofler og frisk grønkålssalat med kerner

Allergener

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat.