HverdagsBoxen uge 04 (24. Januar – 30. Januar)

Mandag: Fiskefrikadeller med krydret remoulade, smørristet rugbrød samt pastasalat 
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalkun)
Tirsdag:  Klassisk tærte med porre dertil tørret skinke af Poppelgris med sprød salat og dip
(Har du fravalgt svin, er dette erstattet med oksekød)
Onsdag: Kylling i cremet sennepssauce med svampe og estragon dertil ovnstegte kartofler med bønner
Torsdag: Mørbradgryde, friske æbler samt gurkemejekogte ris
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med oksestrimler)
 

HverdagsBoxen uge 05 (31. Januar – 06. Februar)

Mandag: Sprød kyllingeburger med svampe mayonnaise, hjertesalat og friske tomater dertil sprøde kartoffel rôsti
Tirsdag:  Mormors frikadeller med klassisk kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med kalkundeller)
Onsdag: Vintervarm okseragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydrede oksepølser og bagte vintergrøntsager
 

HverdagsBoxen uge 06 (07. Februar – 13. Februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød 
(Har du fravalgt fisk, er dette erstattet med kylling)
Tirsdag:  Saftige revelsben af Poppelgris med BBQ marinade, håndskårne kartoffelbåde, sprød salat samt bønnepesto
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med kalve spareribs).
Onsdag: Kæmpe hotdog (2 stk. pr. person) med sprøde oksepølser, tomatchutney, enebær sennep, syltede rødløg samt urtetopping
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt svinekotelet dertil svampesauce
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med hakkebøf)  
 
 
 
 
 
 
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.

SlankeBoxen uge 04 (24. Januar – 30. Januar)

Mandag: Fiskefrikadeller med grov senneps pickles samt pastasalat med salsa og persille pesto
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kalkun)
Tirsdag:  Fransk bondesalat med kartofler, løg, bønner og sprøde croutons samt kyllingelår
Onsdag: Durum med pulled turkey, kålsalat og tomat dip
Torsdag: Mørbradgryde af Poppelgris med perleløg, friske æbler og grove hvedekerner
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med oksestrimler)
 

SlankeBoxen uge 05 (31. Januar – 06. Februar)

Mandag: Tomatsuppe med bagte urter, sprød kalkunbacon og creme fraiche samt groft brød
Tirsdag:  Krydrede kyllingefrikadeller med hjemmesyltede agurker og bagte blomkål
Onsdag: Vintervarm okseragout med grov sellerimos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/peberfrugt sauce med krydret kylling og bagte vintergrøntsager
 

SlankeBoxen uge 06 (07. Februar – 13. Februar)

Mandag: Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød 
(Har du fravalgt fisk, er dette erstattet med kylling)
Tirsdag:  Blomkåls salat med pesto, kapers og soltørret tomat samt kalkun frikadeller med groft brød og urte dip
Onsdag: Pitabrød med kyllingkebab, sprød salat og karry/ananas dressing
Torsdag: Grove rodfrugter med honningbagte rødløg og urtestegt svinekotelet dertil svampesauce
(Har du fravalgt svinekød, er dette erstattet med hakkebøf)  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Husk at du kan udskifte de enkelte retter,
hvis du ønsker dette.
 

ØkoBoxen uge 04 (24. Januar – 30. Januar)

Mandag: Laksefrikadeller med urter, grov remo, ristet rugbrød og pasta salat
Tirsdag:  Klassisk tærte med porre og babyspinat dertil knasende grønkålssalat med appelsinfileter
Onsdag: Kylling fra Rokkedal med mild sennepssauce, svampe og estragon samt ovnstegte kartofler og gulerødder
Torsdag: Kødfri ret: Vintergryde med kartoffelmos og vinterrødder
 

ØkoBoxen uge 05 (31. Januar – 06. Februar)

Mandag: Pulled chicken burger med karl johan mayonnaise, hjertesalat og tomat samt sprøde kartofler
Tirsdag:  Klassisk lasagne med portobello svampe
Onsdag: Kødfri ret: Vintervarm grøntsagsragout med blød kartoffelmos dertil friske urter og marinerede rødbeder
Torsdag: Spaghetti i tomat/ peberfrugt sauce med krydrede oksepølser og bagte vintergrøntsager
 

ØkoBoxen uge 06 (07. Februar – 13. Februar)

Mandag:  Cremet jordskokkesuppe med citrusdampet torsk, syrlige æbler, purløg og kuvertbrød
Tirsdag:  Saftige spareribs af Poppelgris med BBQ marinade, håndskårne kartoffelbåde, sprød salat samt bønnepesto
Onsdag: Kødfri ret: Italiensk svampe risotto med grøntsager, frisk citron og parmesan
Torsdag: Grove rodfrugter med bagte rødløg og urtestegt svinekotelet dertil estragon sauce
 
 
 
 
 
 

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.