HverdagsBoxen uge 23 (1. – 4. juni)

Mandag: Fich n’ chips med sprøde pommes, ærtepuré dertil bagte tomater
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Omelet med champignon, røget pastrami og mixet sommersalat med frugter dertil tomatiseret dip
Onsdag: Italienske kødboller i tomatsauce med pasta penne, soltørrede tomater og squash
Torsdag: Hamburgerryg med kartofler, aspargessauce samt dampet broccoli
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksesteak)

HverdagsBoxen uge 24 (8. – 11. juni)

Mandag: Spinat pandekager med krydret oksekød, hytteost, solmodne tomater og sprød salat
Tirsdag: Karbonader som mor lavede dem med letstuvet sommergrønt og kartofler (Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksekarbonader)
Onsdag: Ovnstegte kyllingelår på bund af grøntsagssauté, dertil en frisk rabarberkompot og kartoffelrösti
Torsdag: Spansk pastafad med spizy chorizopølser, basilikum og parmesan
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med kyllingepølser)

HverdagsBoxen uge 25 (15. – 18. juni)

Mandag: Fuldkornspasta med hvidløgsstegte tigerrejer, cremet sauce og surdejsbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Flæskestegs sandwich med sprød svær, rødkålssalat og hjemmelavet dressing
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med oksepålæg)
Onsdag: Kyllingebryst med spidskålsslaw, bagte peberfrugter og nye kartofler
Torsdag: Wasabistegt svinekotelet med rosmarin stegte kartofler dertil kokkens smagfulde ratatouille
(Har du fravalgt svin er dette erstattet med flanksteak)

SlankeBoxen uge 23 (1. – 4. juni)

Mandag: Fich n’ chips med pommes af søde kartofler, ærtepuré dertil bagte tomater 
Tirsdag: Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace
Onsdag: Italienske kødboller i tomatsauce med broccoli-ris, soltørrede tomater og squash
Torsdag: Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli
Fredag: Kold gazpacho med ristede italienske pølser og grøntsagstopping

SlankeBoxen uge 24 (8. – 12. juni)

Mandag: Spinat pandekager med krydret oksekød, hytteost, solmodne tomater og sprød salat
Tirsdag: Karbonader som mor lavede dem med letstuvet sommergrønt og kartofler
Onsdag: Ovnstegte kyllingelår på bund af grøntsagssauté, dertil en frisk rabarberkompot og snack gulerødder
Torsdag: Spansk pastafad med spizy grøntsager, basilikum og revet "ost"
Fredag: Kyllingelasagne med friske tomater og basilikum

SlankeBoxen uge 25 (15. – 18. juni)

Mandag: Fuldkornspasta med hvidløgsstegte tigerrejer, cremet sauce og surdejsbrød
Tirsdag: Pulled oats sandwich med sprøde solsikkekerner, rødkålssalat og hjemmelavet dressing
Onsdag: Kyllingebryst med spidskålsslaw, bagte peberfrugter og nye kartofler
Torsdag: Wasabistegt svinekotelet med rosmarin stegte kartofler dertil kokkens smagfulde ratatouille
Fredag: Tun sandwich med blomkålsbrød og frisk brøndkarse

VeganerBoxen uge 23 (1. – 4. juni)

Mandag: Gratinerede grøntsager med pommes af søde kartofler, ærtepuré dertil bagte tomater
Tirsdag: Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace
Onsdag: Italienske kødboller (veganske) i tomatsauce med broccoli-ris, soltørrede tomater og squash
Torsdag: Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli

VeganerBoxen uge 24 (8. – 11. juni)

Mandag: Spinat pandekager med krydret oats, hytteost, solmodne tomater og sprød salat
Tirsdag: Karbonader (veganske) som mor lavede dem med letstuvet sommergrønt og kartofler 
Onsdag: Ovnstegte butternut squash på bund af grøntsagssauté, dertil en frisk rabarberkompot og kartoffelrösti
Torsdag: Spansk pastafad med spizy grøntsager, basilikum og revet "ost"

VeganerBoxen uge 25 (15. – 18. juni)

Mandag: Fuldkornspasta med hvidløgsstegte grøntsager, cremet sauce og surdejsbrød
Tirsdag: Pulled oats sandwich med sprøde solsikkekerner, rødkålssalat og hjemmelavet dressing
Onsdag: Majs pandekager med spidskålsslaw, bagte peberfrugter og nye kartofler
Torsdag: Wasabistegt sommer gulerødder med rosmarin stegte kartofler dertil kokkens smagfulde ratatouille

FlexiBoxen uge 23 (1. – 4. juni)

Mandag: Fich n’ chips med sprøde pommes, ærtepuré dertil bagte tomater
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Vegansk Poke Bowl med grøntsager, syltede løg, tofu, tangsalat og balsamico glace
Onsdag: Italienske kødboller i tomatsauce med pasta penne, soltørrede tomater og squash
Torsdag: Linsefyldt aubergine med forårsløg, asparges og friske urter, dertil dampet broccoli

FlexiBoxen uge 24 (8. – 11. juni)

Mandag: Spinat pandekager med krydret oksekød, hytteost, solmodne tomater og sprød salat
Tirsdag: Karbonader (veganske) som mor lavede dem med letstuvet sommergrønt og kartofler 
Onsdag: Ovnstegte kyllingelår på bund af grøntsagssauté, dertil en frisk rabarberkompot og kartoffelrösti
Torsdag: Spansk pastafad med spizy grøntsager, basilikum og parmesan

FlexiBoxen uge 25 (15. – 18. juni)

Mandag: Fuldkornspasta med hvidløgsstegte tigerrejer, cremet sauce og surdejsbrød
(Har du fravalgt fisk er dette erstattet med kylling)
Tirsdag: Pulled oats sandwich med sprøde solsikkekerner, rødkålssalat og hjemmelavet dressing
Onsdag: Kyllingebryst med spidskålsslaw, bagte peberfrugter og nye kartofler
Torsdag: Wasabistegt sommer gulerødder med rosmarin stegte kartofler dertil kokkens smagfulde ratatouille

Allergener & holdbarhed

Har du spørgsmål til allergener i de enkelte retter, bedes du kontakte os direkte. Det kan du enten gøre pr. telefon, e-mail eller vores live chat. Retternes holdbarhed er dagen som er påført hvert produkt, som også stemmer overens med måltidsplanen.