Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg ud af MåltidsBoxen?
  • Du får først og fremmest mere tid i hverdagen til det som du holder af
  • Samtidigt sørger vi for at du altid får varieret mad der passer til sæsonens råvarer
  • Alle vores retter er nøje udvalgt netop til dig
  • Du kan have aftensmaden klar på 20 minutter
Hvad indeholder en MåltidsBox?
MåltidsBoxen levere færdiglavet aftensmad direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at følge den simple varmevejledning der medfølger Boxen, så har du nemt, sund og velsmagende aftensmad.
Accordion Panel
Det betyder helt enkelt at hvis du bestiller din MåltidsBox én gang, så vil vi automatisk levere en kasse hver søndag/mandag, uden du skal røre en finger.
Hvad forpligter jeg mig til?

Du forpligter dig ikke til mere end en uge ad gangen, det synes vi nemlig er god gæsteservice ???? Hvis du ønsker at stoppe din faste levering, så skal du blot kontakte MåltidsBoxen inden onsdag kl. 12.00.

Hvad hvis jeg holder ferie?

Enten kan du vælge at tage din MåltidsBox med på ferie, vi kan sende den til en anden adresse i Danmark for en periode eller du kan vælge at sætte din levering i bero imens du er på ferie. Kontakt os for at aftale nærmere.

Skal jeg købe til en hel uge?
Nej, det er helt op til dig. Hos os kan du vælge at købe til enten 3 eller 4 dage.
Hvad gør jeg hvis jeg ikke er hjemme?
Vi har aftalt med vores fantastiske fragtmand, at han stiller MåltidsBoxen det sted som du har angivet ved bestilling.
Hvornår kan jeg senest bestille?
Du kan bestille lige når du har lyst. Dog skal du bestille inden torsdag kl. 22.00, hvis du ønsker levering den næstkommende søndag/mandag.
Hvordan gør jeg, når min opgang er aflåst?
Kræver det en kode eller en nøgle for at komme ind i opgangen, anbefaler vi at have en aftale med en nabo om at lukke fragtmanden ind eller vælge en anden leveringsadresse. Det kunne være på din arbejdsplads.
Hvem laver maden?
Vi bruger kun uddannet personale til at lave din aftensmad. Det er din sikkerhed for at maden altid er smagt til og at tilberedningerne passer til formålet.
Hvad koster MåltidsBoxen?

Du kan se alle vores priser under MåltidsBoxe. Hvis du køber for over 750 kr. betaler vi fragten. Ved mindre ordre betaler du 45 kr. for levering til døren.

Hvordan leveres MåltidsBoxen?
Vi pakker din mad i en termopose, som sikre at maden holder den rigtige temperatur. Maden leveres af DAO imellem kl. 22.00 søndag aften og kl. 07.00 mandag morgen. Din ordre vil blive sat det sted som du har angivet ved ordre afgivelse.
Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller din MåltidsBox på denne side. Du kan selv vælge hvilken Box du ønsker, til hvor mange dage og hvornår du ønsker første levering.