Handelsbetingelser for MåltidsBoxen ApS

MåltidsBoxen A/S
Asgårdsvej 5
7200 Grindsted
TLF: 71 99 10 31
CVR: 42562688

Generelt

MåltidsBoxen ApS stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://www.maaltidsboxen.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og MåltidsBoxen ApS

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem MåltidsBoxen ApS og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med MåltidsBoxen ApS vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og MåltidsBoxen ApS.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til MåltidsBoxen ApS’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette MåltidsBoxen ApS samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver uge.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af MåltidsBoxen ApS tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

MåltidsBoxen ApS forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest syv (7) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af Tjenesten skal ske før onsdag kl. 18.00. For at opsige sin aftale, skal man logge ind på “mit abonnement”, finde det aktive abonnement og trykke “stop abonnement”.

Betaling

MåltidsBoxen ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro.

Betaling vil blive trukket med det samme, derefter er der fast betaling hver onsdag.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

MåltidsBoxen ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

MåltidsBoxen ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Vi leverer din MåltidsBox søndag imellem kl. 00.00 og kl. 21.00. 

Det er kundens ansvar at vælge det sted hvor pakken må stilles sikkert, og ugenert og uvedkommende. Hvis opgangen er låst vil fragtmanden sætte pakken foran opgangsdøren, med mindre at andet er aftalt.

MåltidsBoxen ApS afsender varer med godkendte vognmænd. Hvis du ønsker at vide hvem der kører i dit område, skal du kontakte kundeservice.

Fragten er fast uanset vægt og størrelse. (GRATIS)

Pakken vil blive leveret ved din hoveddør, hvis andet ikke er aftalt.

Alle varer der er på samme ordre nr. afsendes i samme kasse til samme adresse. Hvis man ønsker flere MåltidsBoxe, skal man bestille dem enkeltvis.

Hvis MåltidsBoxen ikke er leveret på din adresse på leverings dagen, skal dette meddeles MåltidsBoxen senest tirsdag kl. 08.00.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.
 

Abonnementsbetingelser for MåltidsBoxen I/S

1 Generelt

1.1 MåltidsBoxen stiller en abonnement-baseret online tjeneste til rådighed på www.MåltidsBoxen.dk. [Færdiglavet aftensmad hvor der er fokus på smag og kvalitet med ugentlig levering, herefter “Tjenesten”).

1.2 Disse vilkår og betingelser for brug (herefter “Betingelser for Brug”) gælder for aftaler mellem MåltidsBoxen og en fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med MåltidsBoxen vedrørende Tjenesten. Efter indgåelse af aftalen kan MåltidsBoxen udføre en sædvanlig kreditundersøgelse forudsat at betingelserne herfor er opfyldt, og på basis deraf udtræde af aftalen med Brugeren. MåltidsBoxen kan også nægte at indgå, eller vælge straks at ophæve, en aftale med Brugeren, hvis Brugeren tidligere har misligholdt MåltidsBoxen betingelser.

1.3 Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og MåltidsBoxen herefter “Aftalen”). For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere Aftalen.

1.4 Når Aftalen er blevet indgået, vil MåltidsBoxen fremsende en bekræftelse herpå til den e-mail adresse, som Brugeren har oplyst i forbindelse med Brugerens registrering af en brugerkonto i overensstemmelse med punkt 4 nedenfor.

2 Ydelsernes omfang

2.1 Tjenesten giver Brugeren adgang til MåltidsBoxens tjenester, måltidskasse abonnementer.

2.2 For en ugentlig betaling kan Brugeren tegne et abonnement og få adgang til hele Tjenestens indhold.

3 Adgang til Tjenesten Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på Webshoppen (se også punkt 4 nedenfor),

4 Registrering, brugernavn og password

4.1 En brugerkonto kan registreres på Webshoppen.

4.2 Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

4.3 Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto ved brug af Brugerens Login Oplysninger.

4.4 Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette MåltidsBoxen og ændre sit password.

5 Gebyrer og betaling

5.1 Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på Webshoppen.

5.2 Betaling for abonnementet sker forud hver uge

5.3 Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af MåltidsBoxen tilbudte betalingsmidler på Webshoppen. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

6 Tilpasninger og ændringer

6.1 MåltidsBoxen forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

6.2 I tilfælde af Brugerens opsigelse i medfør af dette pkt. 6, og Brugeren har betalt for en periode efter abonnementets ophør, vil MåltidsBoxen tilbagebetale det overskydende beløb inden for tredive (30) dage fra abonnementets ophør. Oplysninger til Brugerne vedrørende ændringer samt tilbagebetaling

7 Fortrydelsesret

Ved at indgå nærværende Aftale samtykker Brugeren til at Tjenesten leveres direkte, og at indholdet på Webshoppen omgående gøres tilgængeligt for Brugeren. Brugen samtykker samtidigt til, at der ingen fortrydelsesret gælder efter forbrugeraftaleloven vedrørende Tjenesten og Aftalen, så snart levering af Tjenesten er påbegyndt. Hvis Brugeren har indgået nærværende Aftale, og levering af Tjenesten er påbegyndt, men Brugen ikke længere ønsker at benytte Tjenesten eller være bundet af Aftalen, skal Brugeren opsige Aftalen i overensstemmelse med punkt 8 nedenfor. [Særligt for fysiske varer:] Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen – såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen – dvs. ikke vasket, påskrevet navn eller andet lignende. Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde Brugeren – MåltidsBoxen betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til Brugeren igen. Brugeren bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er Brugeren ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 
 Brugeren skal inden 14 dage fra modtagelse give MåltidsBoxen meddelelse om, at Brugeren ønsker at fortryde sit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I meddelelsen skal Brugeren gøre os tydeligt opmærksom på, at Brugeren ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.
 
 Brugeren kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give MåltidsBoxen tydelig meddelelse om dette.
 
 Varens stand, når Brugeren sender den tilbage:
 
 Brugeren hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – Brugeren kan prøve varen på samme måde, som hvis Brugeren prøvede den i en fysisk butik.
 
 Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter MåltidsBoxen den som “brugt”, hvilket betyder, at Brugeren ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
 
 For at modtage hele købsbeløbet retur må Brugeren altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Brugeren må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

8 Aftalens løbetid og opsigelse

8.1 Abonnementsaftaler for Tjenesten tegnes for en abonnementsperiode på én (1) uge, og forlænges automatisk med en (1) uge ad gangen, indtil Brugeren eller MåltidsBoxen opsiger abonnementet i henhold til disse Betingelser. Ved opsigelse ophører abonnementet ved udgangen af den senest betalte periode. Der sker derfor ikke tilbagebetaling af betalte gebyrer.

8.2 Såfremt Brugeren ønsker at opsige Aftalen, skal MåltidsBoxen informeres herom ved e-mail, telefon eller brev. Såfremt MåltidsBoxen ønsker at opsige Aftalen, skal MåltidsBoxen orientere Brugeren herom ved e-mail, telefon eller brev.

8.3 I tillæg til det ovenfor angivne skal MåltidsBoxen være berettiget til at ophæve Aftalen med omgående virkning, og samtidigt gøre Tjenesten utilgængelig for Brugeren, hvis:

(a) Brugerens betaling er forsinket mindst tyve (20) dage (se punkt 6.7);

(b) Brugeren er insolvent, eller der er rimelig grund til at antage, at Brugeren kan blive insolvent;

(c) der foregår ulovlig brug af Tjenesten, eller der er rimelig grund til at antage, at der foregår sådan ulovlig brug;

9 Tvister

Såfremt Brugeren, uanset årsagen hertil, er utilfreds med Tjenesten, kan Brugeren selvfølgelig kontakte MåltidsBoxen for at indgive en klage.

Parterne skal i første omgang forsøge at løse tvister, der måtte opstå på grund af Aftalen ved mindeligt forlig. Hvis parterne ikke kan nå til enighed, skal tvisten afgøres af en dansk domstol og skal være underkastet dansk lovgivning. Brugeren har ret til som forbruger at søge tvisten afgjort ved byretten det sted, hvor Brugeren har værneting. Brugeren kan også rette klager til Forbrugerklagenævnet, http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder/Saadan-klager-du/Klag-tilForbrugerklagenaevnet).

10 Kontaktoplysninger Brugeren kan kontakte MåltidsBoxen på Tlf.: (+45) 71 99 10 31